Mit tudok tenni, ha “összeomlott” az iPhone-om?
Egy ideje (pár napja) jelentkezett az iPhone 11-nél pár kisebb probléma, mint például hirtelen bezáródott az épp megnyitott alkalmazás, hol sokszor ismétlődve, hol egyszer-egyszer. Mindig megjelenik középen az a karika, ami vonalakból áll és valami feldolgozási folyamatot jelez (gondolom, nem vagyok épp a téma szakértője), azután ismét a főképernyő, mintha mi sem történt volna. Néha újra is indítottam ilyen esetekben.
Most viszont újra összeomlott, és már lassan 1 órája ezt a karikát látom. Próbáltam már kikapcsolni, többször is, nem reagál (majdnem teljesen fel van töltve jelenleg), áramhoz csatlakoztattam, azt kb. 10 másodpercenként ismétlődő jelzéssel reagálja, de ennyi.
Az nem tudom, mennyire számít, hogy majdnem tele van a memória, emiatt talán lehet túlterhelt is.
Mit tudok tenni ilyen helyzetben? Más iPhone tulajdonos is járt hasonlóan?
Bízom benne, hogy valaki tud segíteni, hátha be tudom kapcsolni mielőtt szervizbe viszem. Előre is köszönöm a válaszokat!
hagyd, ez ilyen, minden kérdéshez ideböfög valamit. Jelentem rendszeresen, de nem képesek kivágni innen.
Az iPhone egy onyolult számítógép (ahogy a droidos és windowsos telefonok is) amelyen egy bonyolult operációs rendszer fut. A mezei felhasználó csak az ikonokat látja és fogalma sincs arról, hogy mennyi minden történik a háttérben annak érdekében, hogy ő jól érezze magát. Sajnos az iOS is össze tud omlani néha napján.
Ahhoz képest viszont, hogy annó a Win95-ös napinta 2x telepítettem újra a 5-6 évenkénti egyszeri összedőlés nem probléma.
A diploma nem jelent semmit... nem jelenti azt, hogy tudsz is valamit.
Te vagy rá a jó példa!
Ahelyett, hogy segítettél volna mint hozzáértő csak az ostoba tróger, lekezelő dumádat tolod itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!