Hogy döntsem el melyik színben vegyek telefont? (Iphone 12 mini)
Jelenleg 2 szín között gondolkodok.
Zöld és fehér.
Zöldet azért gondoltam mert nagyon szép esztétikusan mutatna és nagyon emlékeztetne a természetre, zöldellő erdőkre amiket én imádok, mert sokat járok a természetbe meg kirándulni, meg persze szép halvány zöld, menta zöld.
Fehéret meg azért mert ez is szintén esztétikus, elegáns, egyszerű megjelenés de kicsit basic, de ez a két szín fogott meg igazán.
Ti melyiket választanátok ha vennétek ilyet és miért pont ezt a színt?
7,írta hogy az kilőve...enynire nehez nektek olvasni??
zöld!
23-Már miért ne lenne?
Ki flegmáz?
12-pózerkedni?:D figyu nem ezért veszek iphonet neked magyarázkodni meg nem fogok ezzel a stílussal...
többi ÉRTELMES válasznak köszönöm!
Végül a zöld lesz szerintem, mert ez emlékesztet igazán a természetre, meg átátszó tokot akarok úgyis és engem zavarna ha nem passzolna a kettő, fehér meg fekete túl basic nekem és ezeket hamar meguntam. :)
24.lehet átlátszó de talán ilyen szilikonos tokot is veszek aminek a színe egyezik a telefonnal :)
ha másmilyen lenne akkor zavarna nagyon.
Mentazöld🥰Az nagyon csajos es nagyon esztetikus es gyonyoru es ritka😇En is olyat szeretnek, de telefontarsasagnal reszletre nincs😒
Ha teheted, vedd meg mert el fogjak kapkodni es lemaradsz rola. Sokat nem rendeltek belole sztem.
26.ez igaz.
tényleg sok helyen nincs is ez a szín ahogy láttam.
így ez lesz!
szeretem a ritkaságokat és ezzel tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!