Hogy döntsem el melyik színben vegyek telefont? (Iphone 12 mini)
Jelenleg 2 szín között gondolkodok.
Zöld és fehér.
Zöldet azért gondoltam mert nagyon szép esztétikusan mutatna és nagyon emlékeztetne a természetre, zöldellő erdőkre amiket én imádok, mert sokat járok a természetbe meg kirándulni, meg persze szép halvány zöld, menta zöld.
Fehéret meg azért mert ez is szintén esztétikus, elegáns, egyszerű megjelenés de kicsit basic, de ez a két szín fogott meg igazán.
Ti melyiket választanátok ha vennétek ilyet és miért pont ezt a színt?
Szerintem fehérrel, feketével nem lehet mellé lőni. Színesekkel az a bajom, hogy megunom egy idő után.
Ahogy írtam nekem fehér van egy nagyon vékony átlátszó műanyag tokban. Szinte, mintha nem is lenne rajta semmi, így látható a színe. Ha veszel rá tokot, olyat, ami nem átlátszó majdhogynem mindegy milyet választasz. Menj be egy üzletbe, ahol meg tudod nézni a zöldet is. Nehogy csalódás érjen.
"Hogy döntsem el melyik színben vegyek telefont?"
Hát úgy, hogy végig olvasod a tanácsokat és utána a zöld mellett döntesz.
"az a pasztell almazöld nagyon lányos"
40F-ként használom, nem érzem magam tőle lánynak.
(Nem, nem vagyok más!)
Kérdező: szerintem vedd a ző'det! :)
A kettő közül a zöldet venném. Egyszerűen az az oka, hogy már unom a fekete és fehér telefonokat.
Bár én nem vagyok lány, de én egy fehér iPhone SE-t kék iPhone 12 mini-re váltottam.
Meg amúgy tényleg szép az a zöld, de magamnak nem venném, tényleg nagyon lányos.
" van 4 szín(ezt ő leszűkítette 2-re), ami közül választhat, hadd válasszon már 😅 nem, nem mindegy, mert fizet érte, legyen olyan, amilyet ő akar."
Ja, ha tudná mit akar, akkor nem kellene itt írkálnunk.
Mi mondjuk meg neki mit akar?
"Zöldet azért gondoltam mert nagyon szép esztétikusan mutatna és nagyon emlékeztetne a természetre, zöldellő erdőkre amiket én imádok, mert sokat járok a természetbe meg kirándulni, meg persze szép halvány zöld, menta zöld."
Leginkább az emlékeztetne a természetre, ha nem volna mobilod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!