Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy döntsem el melyik színben...

Hogy döntsem el melyik színben vegyek telefont? (Iphone 12 mini)

Figyelt kérdés

Jelenleg 2 szín között gondolkodok.

Zöld és fehér.

Zöldet azért gondoltam mert nagyon szép esztétikusan mutatna és nagyon emlékeztetne a természetre, zöldellő erdőkre amiket én imádok, mert sokat járok a természetbe meg kirándulni, meg persze szép halvány zöld, menta zöld.

Fehéret meg azért mert ez is szintén esztétikus, elegáns, egyszerű megjelenés de kicsit basic, de ez a két szín fogott meg igazán.

Ti melyiket választanátok ha vennétek ilyet és miért pont ezt a színt?

2021. febr. 10. 03:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Mindegy mert egy tokkal nem is látszik a színe, de én talán a fehér mellett döntenék.
2021. febr. 10. 08:18
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
Ember, ha már vesz magának telefont és van 4 szín(ezt ő leszűkítette 2-re), ami közül választhat, hadd válasszon már 😅 nem, nem mindegy, mert fizet érte, legyen olyan, amilyet ő akar. Ha bizonytalan, akkor kikérheti mások véleményét. Azért kell kötekedni, mert neked nincs rá pénzed, vagy mi?😂
2021. febr. 10. 09:10
 13/31 Morzsi007 ***** válasza:
89%

Szerintem fehérrel, feketével nem lehet mellé lőni. Színesekkel az a bajom, hogy megunom egy idő után.

Ahogy írtam nekem fehér van egy nagyon vékony átlátszó műanyag tokban. Szinte, mintha nem is lenne rajta semmi, így látható a színe. Ha veszel rá tokot, olyat, ami nem átlátszó majdhogynem mindegy milyet választasz. Menj be egy üzletbe, ahol meg tudod nézni a zöldet is. Nehogy csalódás érjen.

2021. febr. 10. 09:24
 14/31 anonim ***** válasza:
45%

"Hogy döntsem el melyik színben vegyek telefont?"

Hát úgy, hogy végig olvasod a tanácsokat és utána a zöld mellett döntesz.

2021. febr. 10. 09:30
 15/31 anonim ***** válasza:
74%

"az a pasztell almazöld nagyon lányos"

40F-ként használom, nem érzem magam tőle lánynak.

(Nem, nem vagyok más!)

Kérdező: szerintem vedd a ző'det! :)

2021. febr. 10. 10:27
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A kettő közül a zöldet venném. Egyszerűen az az oka, hogy már unom a fekete és fehér telefonokat.

Bár én nem vagyok lány, de én egy fehér iPhone SE-t kék iPhone 12 mini-re váltottam.

Meg amúgy tényleg szép az a zöld, de magamnak nem venném, tényleg nagyon lányos.

2021. febr. 10. 11:10
 17/31 anonim ***** válasza:
28%

" van 4 szín(ezt ő leszűkítette 2-re), ami közül választhat, hadd válasszon már 😅 nem, nem mindegy, mert fizet érte, legyen olyan, amilyet ő akar."

Ja, ha tudná mit akar, akkor nem kellene itt írkálnunk.

Mi mondjuk meg neki mit akar?

2021. febr. 10. 14:27
 18/31 anonim ***** válasza:
59%

"Zöldet azért gondoltam mert nagyon szép esztétikusan mutatna és nagyon emlékeztetne a természetre, zöldellő erdőkre amiket én imádok, mert sokat járok a természetbe meg kirándulni, meg persze szép halvány zöld, menta zöld."

Leginkább az emlékeztetne a természetre, ha nem volna mobilod.

2021. febr. 10. 14:29
 19/31 anonim ***** válasza:
19# Ne legyél már olyan szigorú. Azért nem rossz az a mobil ha mentőt kell hívni rajta egy súlyos esethez pl.
2021. febr. 10. 14:43
 20/31 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal úgy is tokkal fogod használni. Feltéve ha nem akarod kitenni annak a tragédiának, hogy egy gyanútlan pillanatban szilánkosra törjön, - akármilyen “törhetetlen” elméletileg, nem árt az elővigyázatosság. Akkor pedig teljesen mindegy, milyen színű, mert úgyis csak a tok látszik.
2021. febr. 10. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!