Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonos-tárhelyes kérdés?

Telefonos-tárhelyes kérdés?

Figyelt kérdés

Szerintetek úgy 2-3-4 éven belül mekkora növekedés várható csak a rendszer futtatásához szükséges dolgok tárhelyigényében?

Most vettem új telefont (az előző még 8G-s volt, amúgy tökéletes volt, csak már teljesen megtelt, pedig semmi személyeset nem tároltam rajta soha, applikációkat sem), és meglepve tapasztaltam, hogy az új telefonomon már eleve 12G foglalt. Sajnos abszolút nem emlékszem, a régi telefonomon hogyan alakult a tárhely töltődése, mert amíg nem kezdett el figyelmeztető üzeneteket küldeni, hogy megtelt, soha nem foglalkoztam vele.

Szóval, aki jobban képben van, fel tudna kicsit világosítani, hogy ment ez a "fejlődés", és mire lehet számítani a jövőben?

2021. febr. 7. 08:55
 1/2 anonim ***** válasza:
nem G hanem Gb - nem mindegy :) Android verziójától is függ, folyamatosan új funkciók kerülnek a telefonokba. Amúgy 10 év alatt kb 100x-os növekedés volt, a legelső telefonomon a tárhely 128 mb volt. ez a növekedési tendencia azért már lassult, nem fognak 32 gb-os op rendszert belerakni, mert már a 10 gb-os is több mint ami egy alap windows xp tudott.
2021. febr. 7. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Bocs, a G/GB elírás teljesen jogos, kissé szétszórt vagyok ma. A kérdés igazából az, hogy kb. 3 évre előre mekkora terheltségre lehet csak a rendszer működése oldaláról számítani?
2021. febr. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!