Miért van az, hogy a telefonom kifogyott a tárhelyből? 8 MB a belső tárhelye. Csak két alkalmazás van letöltve, a fotók sem foglalnak sok helyet. A frissítéseket már hónapok óta nem képes letölteni a telefonom.
8MB?
Részleteznéd egy kicsit?
pl. milyen telefon...
Szia!
Pontosan milyen telefonról van szó?
Valószínűleg nem 8 Mb-ot, hanem 8 Gb-ot szerettél volna írni, ugyanis a 8 Mb az manapság már nagyon kevés. Némelyik zeneszám is többet foglal 8 Mb-nál, hát még az alkalmazások!
A kevés tárhely biztos gond.
Drága telefon nem kell, csak nagyobb legyen a tárhelye, legalább 64 GB.
Semmi baj, hisz azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
Valószínűleg a gyorsítótárban található szemét is rengeteg helyet foglal.
Ezt a beállításokon belül, a tárhelynél tudod kiüríteni.
Ez csak hulladék, amit különböző alkalmazások hagynak maguk után (Facebook, Messenger, Viber, YouTube, satöbbi). Tehát a személyes fájlokat ez nem fogja érinteni.
Amit még javasolni tudok, az egy alkalmazás, amely az SD Maid névre hallgat. Nagyon jó tisztító alkalmazás, ami néha csodákat tud művelni egy-egy készülékkel.
Nekem motorolám van igaz ez 128 GB háttértár van és ùj telefonon elötte lenovom volt 16gb háttértár volt az 4 éves volt és sajna bármit csináltam végén semmi nem volt jó.most pót telefonként el van rakva .
Én lecserélném helyedben egy ùjabb fajta Motorola abból is 64gb vagy 128 GB lenne jó azt nem tudnád kinőni egy darabig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!