Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonom nem fogadja el az...

Telefonom nem fogadja el az ujjlenyomatomat. Miért?

Figyelt kérdés
Fel tudom oldani a PIN-nel, de az ujjlenyomatomat nem akarja mostanában elfogadni. Ugyanúgy teszem oda az ujjamat, ahogyan szoktam, telefonom pedig nem sérült meg, szóval nem értem. (Iphone SE)
2021. febr. 7. 04:52
 1/5 anonim válasza:
100%
Törölgesd meg az érzékelőt, meg az ujjadat is! Van, hogy az izzadság miatt nem ismeri fel.
2021. febr. 7. 07:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Már kikapcsoltam az ujjlenyomat funkciót. Nekem nem jött be...
2021. febr. 7. 07:20
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Változhat az ujjlenyomat. Nekem is évente 3-4 alkalommal újra fel kell venni. Hol kiszárad a kezem, hol szétázik, vagy kopik, megsérül stb. Bár én fizikai munkát végzek, egész nap kesztyűben vagyok. Néha még azt se érzékeli, hogy az egy ujj, amit odaérintek. Van, hogy reggel felismeri, délután már nem. Ettől függetlenül jobb és kényelmesebb azzal feloldani, mint kódot bepötyögni, úgyhogy megéri újra felvenni néha.
2021. febr. 7. 07:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nem volt véletlenül szervizben a telefon?

Nem rossz ez a funkció!

5 ujjmintát lehet beállítani.

Figyeld meg, hogy melyik ujjaddal nyomod meg rendszeresen a gombot és azt az ujjad vidd be mégegyszer.

A második alkalommal máshogy tedd az érzékelőre az ujjad! elfordítva és főként az oldalát odatartva, hogy minél nagyobb felületet megismerjen a telefon az ujjadból.

2021. febr. 7. 08:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Másfél hónapja van meg a telefon, nem tudom mitől van ez.
2021. febr. 7. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!