IPhone: gyári visszaállítás előtt alkalmazásokról, Viber-ről teljes mentés hogyan?
iPhone szervizbe vitele előtt mindent le kell menteni a telefonról.
Vannak alkalmazások, melyek már nem szerepelnek az App Store-ben, de régebben megvásároltam ezeket, működnek, szükségem van rájuk. Ezeket miképpen, hogyan tehetem vissza, teljes biztonsági mentésből visszatehetem?
Viber és rejtett csevegések: ezek nem kerülnek a biztonsági mentésbe?
iCloud-ba készüljön a biztonsági mentés, vagy számítógépre, iTunes segítségével? Melyik garantálja jobban, hogy az App Store-ból már nem letölthető alkalmazások is megmaradnak? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy ".ipa" fájlokban vannak az alkalmazások az iTunes-biztonsági mentés után a számítógépen és visszatehetőek.
iTunes biztonsági mentés titkosítva történjen a számítógépre vgagy ez teljesen mindegy? Úgy olvastam: csak az egészségi adatokkal bővül a titkosított mentés, de nem tudom...
Az a baj, hogy sötétben tapogatózunk, szerintem senkinek nem volt mostanában ilyen esete...
van itt néhány kérdés, hátha segít:
Ha a megvásárolt listában látod az appot akkor vissza lehet állítani.
(Appstore ›› Jobb felül kopp a fiókodra ›› Megvásárolt - itt lesz a kis felhőcske az app mellett. Ha itt megvan az app akkor elvileg letöltheted újra akkor is ha az AppStore keresőjével nem találod már meg. )
Vagy az iTunesban a vásárlások átvitelével át lehet vinni a gépre az appot.
Nem merem 100%-osan kijelenteni ezt, mert még sosem csináltam.
Azt mondom, ha teljesen biztosra szeretnél menni, akkor íhívd fel az Apple ügyfélszolgálatát: 06 80 983 435
Azt nem tudom pontosan hogy az app telepítő fájlait le menti -e,
de screenshot csinálhatok hogy pontosan hogy is néz ki ha meg van vásárolva az app. windows-os ,vagy mac-es gépet használsz?
nekem van olyan app a megvásároltak között ami mellett nincs felhő.
erre azt írja, hogy frissíteni kellene a szoftber gyártójának az appot, mivel nem kompatibilis már a rendszerrel
erre is figyelj, hogy ha újaabb rendszerre váltasz!
milyen app az amit töröltek a stre-ból?
nem lehet, hogy csak a magyar store-ban nem érhető el többé de az amerikaiban meg még igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!