IPhone: gyári visszaállítás előtt alkalmazásokról, Viber-ről teljes mentés hogyan?
iPhone szervizbe vitele előtt mindent le kell menteni a telefonról.
Vannak alkalmazások, melyek már nem szerepelnek az App Store-ben, de régebben megvásároltam ezeket, működnek, szükségem van rájuk. Ezeket miképpen, hogyan tehetem vissza, teljes biztonsági mentésből visszatehetem?
Viber és rejtett csevegések: ezek nem kerülnek a biztonsági mentésbe?
iCloud-ba készüljön a biztonsági mentés, vagy számítógépre, iTunes segítségével? Melyik garantálja jobban, hogy az App Store-ból már nem letölthető alkalmazások is megmaradnak? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy ".ipa" fájlokban vannak az alkalmazások az iTunes-biztonsági mentés után a számítógépen és visszatehetőek.
iTunes biztonsági mentés titkosítva történjen a számítógépre vgagy ez teljesen mindegy? Úgy olvastam: csak az egészségi adatokkal bővül a titkosított mentés, de nem tudom...
iCloudba történő backupban az appok nincsenek benne. Minek is lennének, hiszen ott van mind az AppStore-ban. Így viszont a régi appokat nem lehet újra letölteni.
Ha gépről csinálsz mentést akkor talán megmaradnak, de ebben nem vagyok biztos.
Az iTunesban vidd át a vásárlásokat a gépre.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó hozzászóló: a telefon, vagy az iTunes ajánlja fel e lehetőséget a folyamat végén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!