Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb mobil? IPhone...

Melyik a jobb mobil? IPhone 3G vagy a sony ericcson x10 mini pro?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
x10
2010. aug. 15. 23:51
 2/7 swedish válasza:
iPhone
2010. aug. 16. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem x10 mini pro-m van , teljes mértékben megvok elégedve vele
2010. aug. 16. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt egy 3GS csücsül... :)

Januárban amikor megvettem, én különösebben nem is nagyon néztem másik telefonokat, tehát egyértelmű volt... miért is iPhone, és nem a többi? Eléggé kiforrott már az egész szoftver, ugye ezt csiszolgatják mindig, néhai frissítéseknél pedig megtoldva kis extrákkal (néha olyanokkal is, ami régebbi telefonokban már rég alap, de pl. legutóbbi frissítésnél beletettek egy sms karakterszámlálót, eddig az nem volt...tehát érdekesek, persze aki figyel az sms küldésekre, annak biztosan jó:)), szintén a legutolsó frissítésnél pedig belekerült a multitask, ami viszont igencsak hiányzott, bár töréssel eddig is megoldható volt, teljesen jól működik.

Arra az egyre figyelj, hogyha bármi iPhone-t veszel, 4.0-s szoftvernél ne legyen újabb, mert még nem lehet se törni, se függetleníteni, kivéve ha régi iBoot-os.

Imádom, mert a 3G nagyon gyors (már ahol elérhető, lefedettebb területeken marad az EDGE, ami kissé már lassú), és tényleg ha bárhol kell valami, azonnal megtudom nézni, de legyen ez akár csak egy Google Maps és annak térképrészletének letöltése, ha eltévedtem valamerre...

Nehéz ezt így összefoglalni... ha bármi érdekel almás cuccokkal kapcsolatban akkor kérdezz. :)

2010. aug. 16. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
jó hát 3gs es el én is elélnék XD de 3g utálom
2010. aug. 16. 04:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Az az igazság, hogy a két teló közü nem tudok választani mert mindkettő nagyon teccik de már sokszor hallottam h nem jó egyik se. ezért vagyok kicsit bizonytalan.
2010. aug. 16. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én xperia x10 mini pro-t venném. És veszek is majd. Én is gondolkodtam a 3G-n, de szerintem az x10 mini pro jobb :)
2010. aug. 16. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!