10 hónap hátralévő hűségidővel, kifizetett Iphone 11 pro-t hogyan tudok kifüggetleníteni?Telenornál azt mondták addig nem lehet amíg nem jár le a hűség.náshogy hogyan tudnám megoldani és mennyiért?
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
nem kell naponta feltenni a kérdésedet...
Az alábbiak szerint a szolgáltatódhoz kell menned.
itt a hivatalos tájékoztatás:
Az Apple nem képes az iPhone hálózati korlátozásának feloldására másik mobilszolgáltató hálózatán történő használathoz. Kizárólag a mobilszolgáltató végezheti el az iPhone korlátozásának feloldását.
Kapcsolatfelvétel a mobilszolgáltatóval
Kizárólag a mobilszolgáltató végezheti el az iPhone korlátozásának feloldását. Forduljon a mobilszolgáltatójához, és kérje a hálózati korlátozás feloldását. Előfordulhat, hogy a feloldáshoz a fiókjának meg kell felelnie bizonyos követelményeknek. Miután elküldte a kérelmet, a folyamat néhány napot igénybe vehet. Érdeklődjön a mobilszolgáltatónál a korlátozás feloldására vonatkozó kérelem állapotáról.
Miután a szolgáltató megerősíti az iPhone feloldását, kövesse az alábbi lépéseket.
Ha már beszerezte a másik mobilszolgáltató SIM-kártyáját
Az alábbi lépésekkel fejezze be az iPhone feloldását:
Vegye ki a SIM-kártyát.
Helyezze be az új SIM-kártyát. A készülék aktiválódik.
Ha nincs másik SIM-kártyája
Az alábbi lépésekkel fejezze be az iPhone feloldását:
Készítsen biztonsági mentést az iPhone-ról.
Miután a biztonsági mentést elkészítette, törölje az iPhone-t.
Állítsa vissza az iPhone-t az imént készített biztonsági mentésből.
"náshogy hogyan tudnám megoldani és mennyiért?"
Sehogy.
Aszongya a kérdező privátban: "Mindenre megkaptam a választ csak arra nem ami a kérdés volt!!Mennyiért és hol tudják pénzért kifüggetleníteni??ennyi lett volna!!!"
"és hol"
Fentebb írtam (pontosabban idéztem a gyártót), hogy a szolgáltatónál!
"Mennyiért"
A szolgáltató megmondja!
Ha nagyon akarod a függetlenítést akkor kifizeted a hűségidő miatti kötbért.
Ezt szintén a szolgáltató mondja meg amikor bejelented nekik az igényedet. Megnézik mennyi hűség van még hátra, mennyi a havidíjjad, stb. Ezt én innen nem tudom neked megmondani, egyedi szerződések vannak a szolgáltatóknál.
Említetted, hogy az ügyfélszolgálaton lepattintottak.
Nos... ha hasonló stílusban sikerült ott is előadnod magad, nem csodálkozom. Én is elküldtelek volna oda ahonnan jöttél.
Ha a nem hivatalos függetlenítés érdekel: Nincs ilyen. Réges régen is csak nagy macera, forrasztgatás, átprogramozott SIM kártya és hasonló finomságokkal lehetett iPhonet függetleníteni. Ma már erre sincs lehetőség, tehát a GSM-es Pistike nem fogja tudni neked megoldani okosba.
A függőség a szolgáltatónál van beállítva nem a telefonon magán.
Ennél részletesebben és érthetőbben nem tudom elmondani!
Megint megköszönte illő módon kisfox a segítségemet privátban.
Nagyon szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!