Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől rázhat meg az iPhone...

Mitől rázhat meg az iPhone telefonom töltés közben?

Figyelt kérdés
Kb.1 hete, ha töltőn van az iPhone telefonom, és hirtelen hozzáérek, megráz. Kettő töltővel is kipróbáltam (mindkettő hibátlan, szinte újak, és gyáriak), illetve különböző konnektorokba dugtam be, de mindenhol tapasztaltam, hogy néha megráz a telefon kèpernyője, ha hozzáérek töltés közben. Ez mitől lehet?
2021. jan. 22. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
A házban szar a földelés
2021. jan. 22. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
#1 hülye
2021. jan. 22. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezeknek ez a TM-jük, hogy ráznak.
2021. jan. 22. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
használj antisztatikus öblítőt mosáskor.
2021. jan. 22. 22:17
 5/8 anonim válasza:
86%

Próbáld ki, hogy mást is megráz-e ha hozzáér töltés közben a telefonodhoz, vagy csak téged.

Illetve ha nem egyedül élsz, akkor másnak nem ráz a telefonja töltés közben?

Mert simán lehet amúgy az is, hogy te rázol, nem is a telefon.

2021. jan. 22. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
#1 A telefontöltőnek nincs földelő csatlakozása. Ebből a szempontból a védőföldelésnek semmi jelentősége nincs. Ezért teljesen mindegy, hogy régi, ma már nem szabványos védőföldelés nélküli konnektorba, vagy védőföldeléses konnektorba csatlakoztatják. Nem lehet, hogy a pulóvered töltődik fel, aztán mikor hozzáérsz a telefonhoz létrejön kisülés. Próbáld ki, közelítsd az ujjad a vízcsaphoz, vagy radiátorhoz, ha akkor is kisülést érzel, akkor a műszálas pulóver lehet az oka. Egyébként, ha sötétben próbálod, még a szikrát is látni lehet.
2021. jan. 22. 23:18
 7/8 anonim válasza:
58%
Ellenőrizd, hogy más telefon, vagy készülék is ráz-e. Amennyiben igen, én a helyedben szakemberhez fordulnék, hogy vizsgálja meg az áramot a házban.
2021. jan. 23. 06:31
 8/8 anonim ***** válasza:

A telefonok töltői nem használnak földelést, ezek a töltők kettős szigetelésűek. Nem befolyásolja a müködésüket a földelés megléte.

Ez statikus kisülés lehet amit, áramütésnek érzel.

2021. jan. 23. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!