Mely telefonok férnek el kényelmesen egy kézben?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új telefont csak nem tudom mely telefonokat lehet kényelmesen fogni akár egy kézben is tehát nem tablet méret. Iphone 5s telefon mérete szuper meg a samsung galaxy a20e mérete sem rossz. Iphone 4s mérete is megfelelne de gondolom ebből a méretből csak ez van? Nyitott vagyok bármilyen telefon terében. 300.ezer a végső keretem rá mert annál többet nem szeretnék telefonra költeni ha lehet akkor ez alatt lehetne bőven. Azért 300.ezer amúgy mert ugye az Iphoneok a legújabbak már 200 fölött is vannak, de nyitott vagyok bármilyen telefonra is. Nekem fontos szempontok a kamera, sok memória, aksi kapacitás, ne akadozzon, gyorsaság, és ennyi. JA meg láttam pár telefonban van ilyen bxbye vagy milyen alkalmazás aminek van egy külön oldala és ez zavarna néha szerintem, van olyan telefon amelynél nincs ilyen "segédalkalmazás" vagy mi?Samsung galaxy A20e-t láttam élőben és annál nem tapasztaltam ilyet.2021. jan. 16. 15:31
1/17 A kérdező kommentje:
kimaradt hogy fontos még a jack csatlakozó mert szeretnék fülessel zenét hallgatni rajta.:)
2021. jan. 16. 15:35
3/17 anonim válasza:
Nekem SE2 van eddig androdom volt, csak meguntam, hogy a Google mindig értékelte, hogy milyen van az adott helyen, ez akkor verte nálam ki a dolgokat, mikor be se volt kapcsolva a telefon és tudta merre voltam...
Az Apple igaz jobb mint az android, de kinek mi, rájöttem, hogy 1 🐶 mindkettő, főleg hogy kézenfogva a Googlelel lehetetlenítették el az alternatív közösségi oldalt...
5/17 anonim válasza:
iPhone 12 mini és iPhone SE (2020) jut elsőre eszembe, azok tényleg kicsi kéz barátok, viszont ha neked a Samsung a20e kényelmes volt akkor a Google Pixel telók is érdekelhetnek.
Ajánlom itt játszál a szűrökkel: [link]
6/17 A kérdező kommentje:
4.érintőset az még kimaradt..de gondoltam magától érthetődő...
többieknek köszii
2021. jan. 16. 15:57
7/17 anonim válasza:
Én épp most vettem egy 12 mini-t. Azért már ez se nevezhető kicsinek. 2016-os SE-t váltottam vele és az mellett óriásinak hat, pozitív értelemnben. Ettől kisebbet ne vegyél, de egy kézzel ennél se nagyon érni el a tetejét (pl.: eszközkezelőt). Aksi kapacitás viszont kicsi. Ettől függetlenül én tudom ajánlani ezt!
8/17 anonim válasza:
Elmész egy boltba és megfogdosod.
9/17 A kérdező kommentje:
8.NAHÁT nem mondod :D...
2021. jan. 16. 17:42
10/17 A kérdező kommentje:
8.főleg most covid idején?
ennél egyszerűbb itt megkérdezni nem?
2021. jan. 16. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!