Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mely telefonok férnek el...

Mely telefonok férnek el kényelmesen egy kézben?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új telefont csak nem tudom mely telefonokat lehet kényelmesen fogni akár egy kézben is tehát nem tablet méret. Iphone 5s telefon mérete szuper meg a samsung galaxy a20e mérete sem rossz. Iphone 4s mérete is megfelelne de gondolom ebből a méretből csak ez van? Nyitott vagyok bármilyen telefon terében. 300.ezer a végső keretem rá mert annál többet nem szeretnék telefonra költeni ha lehet akkor ez alatt lehetne bőven. Azért 300.ezer amúgy mert ugye az Iphoneok a legújabbak már 200 fölött is vannak, de nyitott vagyok bármilyen telefonra is. Nekem fontos szempontok a kamera, sok memória, aksi kapacitás, ne akadozzon, gyorsaság, és ennyi. JA meg láttam pár telefonban van ilyen bxbye vagy milyen alkalmazás aminek van egy külön oldala és ez zavarna néha szerintem, van olyan telefon amelynél nincs ilyen "segédalkalmazás" vagy mi?Samsung galaxy A20e-t láttam élőben és annál nem tapasztaltam ilyet.

2021. jan. 16. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"ennél egyszerűbb itt megkérdezni nem?"

Ilyen alapon azt is kérdezhetted volna, hogy kinek milyen méretű cipő kényelmes.

Mindenkinek más az elvárása a telefon méretet illetően.

Nekem pl. nagy a kezem, a nagy méretű darabok kezelése nem okoz gondot, viszont amikor nem használom, nem mindegy hogy csak kézben tudom tartani, mert nem fér egyik zsebembe sem, vagy ha bele is tuszkolom, az első mozdulatnál kiesik.

2021. jan. 16. 20:57
 12/17 A kérdező kommentje:

11.itt bármit lehet kérdezni.

most nem cipőről van szó hanem telefonról...

tudom hogy más de általában tudják miről beszélünkláthatod sokan adtak jó választ...

2021. jan. 17. 07:01
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy hülyeség a kicsihez ragaszkodni, egyszer megszoksz egy nagy telefont, és rájössz, százszor jobbak, mint a kisebbek.
2021. jan. 17. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13# Ki miért keresi a kicsit, nekem a tömött BKV-n egykézzel nehéz a tepsit kezelni miközben áthaladunk a kátyukon.
2021. jan. 17. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
13-mas: azért ez nem minden esetben igaz. Ilyen iPhone 12 mini azért már nem nevezhető kicsinek, persze tepsik mellett aprónak tűnik, de mindennapok során egyáltalán nem kicsi. Viszont ilyen 6+ hüvelykes telefon az otthoni ágyat/fotelt leszámítva sehol sem lesz kényelmes.
2021. jan. 17. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:

14/15

Azért mégis valahogy megoldja az emberek 80%-a, kb ennyinek van 5,5 hüvelyk feletti telefonja.

2021. jan. 17. 20:31
 17/17 A kérdező kommentje:

13.kinek mi...ez nem hülyeség.

valakinek ez jön be másnak az...

én próbáltam nagy telefont is de NEM jött be.

nem jöttem rá hogy jobbak.nekem nem azok.

nekem a kisebb kényelmesebb mert nem tabletet akarok..

nekem a kis méret jön be bárki bármit mond.

2021. jan. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!