Apple lightning kábel mióta teljesen ezüst?
Figyelt kérdés
Napokban vettem egy új iPhone-t és a mellékelt kábel már ezüst színű. Még az előző, 2017-ben vásárolt iPhone kábeljén arany színűek voltak a tűk. Ezt a változást mikor eszköszölték?2021. jan. 22. 00:42
1/4 anonim válasza:
Nekem van itthon 3 kábel is de mind arany pedig a legrégebbi talán max fél éves szóval az full ezüst kábel szerintem valami új dolog lehet. Tegnap rendeltem egy új kábelt ami elvileg holnap megjön, majd megírom hogy az milyen színű.
2/4 anonim válasza:
#1 vagyok.
Szóval most néztem meg az apple oldalán a képeket és az USB -Lightning kábel még mindig arany és az USB-C - Lightning kábel pedig ezüst. Nem találtam pontos időt hogy ez mióta van csak reddit postot ahol valaki is hasonlót kérdezett. 1 éves a post és ott azt írták hogy már egy ideje olyanok az USB-C - Lightning kábelek.
3/4 Morzsi007 válasza:
Erre nem is figyeltem. Most vásárolt Mini-mhez is ezüst színű kábelt adtak. USB-C.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is néztem azokat a képeket. Lehet tényleg csak azon múlik, hogy usb-a vagy usb-c.
2021. jan. 22. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!