Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG telefonokat manapság...

LG telefonokat manapság megéri venni?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer volt nagyon régen egy LG mobil telefonom amihez talán még egy ceruza is volt, meg rózsaszín volt, nevére sajnos nem emlékszem. De imádtam csak nagyon lassú volt. Szerintetek manapság vannak jó LG okos telefonok amik nem lassúak meg úgy átlagosak? Olyan kéne ami könnyen elfér egy farmer zsebben is akár, mert nem akarok óriásit venni :D. Van olyan LG okos telefon ami szerintetek jó manapság? Rég keresgéltem LG témakörben ezért fogalmam sincs milyen készülékek vannak piacon mostanában. :)

2021. jan. 21. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy K40-em, ami hát olyan, mint egy mozgássérült éticsiga. De olyan szép, hogy sajnálom kidobni, viszont eladni sem akarom, mert égne a bőr a képemről, hogy rásóztam valakire egy lassú szart.
2021. jan. 21. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Magasabb kategóriában amúgy nem rosszak. Nyílván a kínaiak lenyomják őket ár/értékben.
2021. jan. 21. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén megmondva nem igazán! A Samsung és az Apple mögött már annyira felsorakoztak a piacvezetők közé a kínai gyártók (Huawei, Xiaomi, OnePlus, Realme), akik ugyanolyan jó minőségben, de a szuperolcsó kínai adórendszer miatt olcsóbban tudják adni termékeiket, hogy már inkább mindenki azokat keresi! Például majdnem minden kategóriában hardveresen a Xiaomi adja a legtöbbet ugyanannyi pénzért!

Kérdés persze, hogy mennyi a kereted, de igazából az LG már annyira lemaradt a fejlesztésekkel, hogy erős középkategóriás áron is csak szinte alsókategóriás hardver jár! (K52, K61, V30+)

Ha kóreai vonalon akarsz maradni, akkor Samsung egyértelműen, de azon kívül Motorola vagy a kínaiak érik meg nagyon az árukat! Viszont kínaiból az újabb Huawei-ket inkább ne, a Google-szolgáltatások hiánya miatt!

2021. jan. 21. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Maga a márka jó, megbízható, bár manapság nem tudja felvenni a harcot a világmárkákkal. Nem mintha az LG nem lenne világmárka, de ők inkább TV-ben vannak fent.
2021. jan. 21. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 21. 19:34
 6/6 Csongor444 ***** válasza:
Az LG Velvet, és az LG Wing most a legmenőbbek, de ezek nem kompaktak és nem is olcsók.
2021. jan. 21. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!