Almát a körtével... Nem lehet egyértelmű választ adni a kérdésre anélkül, hogy ne elfogultan foglalna az ember álláspontot.
2021. jan. 21. 13:32
2/13 anonim válasza:
Az IPhonok tényleg jó minőségűek, szerintem megérik az árukat. Nekem viszont Android van, mert szeretek magam programozni kisebb dolgokat, de IOSban nem tudok.
2021. jan. 21. 13:33
3/13 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni.
2021. jan. 21. 13:46
4/13 anonim válasza:
Nem unjátok még?
Hányszor kell ezt megkérdezni?
2021. jan. 21. 13:51
5/13 anonim válasza:
Csakis iPhone! Az a telefon, nem úgy mint az Androidok!
2021. jan. 21. 13:54
6/13 Morzsi007 válasza:
Az előttem lévőt miért pontoztátok le. Mindkét oldalon vannak ilyen elfogult emberek. Van aki az androidot isteníti.
Ilyen kérdést kiírni tényleg baromság, valami trollság van a dologban.
Csak iphone okos telefonom volt, ahogy megjelent hivatalosan magyarországon az első 2008-ban, megvettem, soha nem volt androidom, de nem mondom hogy sz@r, mert nem ismerem és biztosan megállja a helyét az is főleg a drágább darabok, mert veszik , mint a cukrot. Egyik sem tökéletes, mindenki döntse el melyik lenne jó neki. Ne mástól várd a választ.
2021. jan. 21. 14:27
7/13 Morzsi007 válasza:
2-es, mit programozol androidon, amit Ios-en nem tudsz?
Én a Siri-vel vezérlek dolgokat magyarul , shortcuts meg egy két program segítségével vagy más dolgokra gondoltál?
2021. jan. 21. 14:30
8/13 anonim válasza:
Látom valaki megint vitát akar indítani, mert unatkozik.
2021. jan. 21. 14:41
9/13 anonim válasza:
240 ilyen kérdés volt már itt. Használd a keresőt!
2021. jan. 21. 15:29
10/13 anonim válasza:
(2-es vagyok) 7-es, igazából nem androidon, hanem androidra, és nem is nagyon programozok, inkább tákolmányoknak nevezném a dolgokat. Csak ilyen egyszerűbbek, pl. szeretem a saját magam készítette naptárat használni, vagy nem találtam olyan szótanuló appot, ami a képernyő minden egyes bekapcsolásakor automatikusan feldobna egy szót, ezért összebarkácsoltam egyet. Szóval semmi olyasmi, aminek nagy haszna lenne, de iosra még ennyit sem tudok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!