Iphone 6 plus kijelző a képen lévő probléma lehet szalagkábel probléma és ha igen egy hozzáértő tud vele valamit kezdeni vagy így kuka az egész kijelző?
9/
Mivel nem is magyarországon vettem a kijelzőt csak van magyar kirendeltség is
És itt a kijelző is [link] potalkatreszek-apple-iphone-apple-iphone-6-plus/apple-iphone-6-plus-lcd-kijelzo-erintouveg-keret-fekete-eredeti/
Át nem lettem baszva mert ma délután pittyegett a telefon és vissza kaptam a pénzemet még a szállítási költséget is :)
4, 9 vagyok
Felőlem belemehetünk egy szemantikai vitába, de továbbra is tartom, hogy át lettél b..va, csak szerencséd volt, hogy visszakaptad a pénzed.
És ha már szemantika: "eredetivel megegyező minőségű"
mit is jelent ez?
Azt, hogy NEM EREDETI!
A magadfajta ostoba droidokat át tudják verni ilyen frázisokkal. - no offense!
Ez van akkor amikor a gyerekeket nem tanítják meg olvasni, szöveget értelmezni. Shit magyar oktatás.....
Ez vajon vicces?
Nem, ez nem durvára nem vicces!
13/
Jó hagyjuk már ezt a fellengzős dumát azt sem tudod ki vagyok és rögtön le droidozol,mert te olyan okos nagy magyar ember vagy,nem csodálom,hogy utálják a magyarokat ezzel az egozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!