Ezeken a telefonokon lehet még netezni, érdemes még szerintetek szervizbe vinni?
- Samsung SGH-J700
- Samsung E2550 Monte Slider
4 Éve neteztem utoljára velük, böngésztem, facebook.
lehet még velük netezni? Mobil netem nincs
Samsung SGH-J700 már kétszer volt szervizben, szalagkábelt cserélték ki, először 7000 Ft másodszor 5000 Ft De most semmi baja, csak a másiknak a szalagkábelével.
De lehet már a böngésző is elavult és nem is megy rajta a net.
Ti mit tennétek a helyembe?
Hát, nem mai telefonok, az biztos.
"De lehet már a böngésző is elavult és nem is megy rajta a net. "
A böngésző is elavult, és a weboldalak is át vannak tervezve azóta.
(Persze betöltene még pár oldal, de csiga lassan. Ugyanis a fentebb említett telefonok csak 2 G képesek, ami valjuk be, nem egy gyors találmány :) (Persze a maga idelyében az is csodának számított, de már az is lecsengett, és mára már csak történelem).)
"Ti mit tennétek a helyembe?"
Én a helyedben feltenném ezt a 2 telefont a Jófogásra, Hátha jelentkezik érte egy gyüjtő vagy valami. És én meg vennék magamnak egy korszerű telefont ami 3/4 G képes (Már olcsóbban is hozzá lehet jutni jó mobilokhoz, nem kötelező egyből a csúcskategóriát megcélozni) És a régi Samsungjaimat meg elfelejteném örökre.
Nem érdemes.
A javításra szánt pénzből vehetsz gombos telefont
Rendben, akkor nem javíttatom meg.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!