Hogyan tudnám feloldani?
Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban vettem használtan egy Iphone 8-at. Viszont az előző tulajdonos elfelejtett kilépni az Apple ID-jéből és én így nem tudom használni a készüléket. Próbáltam elérni az illetőt de már nem reagál az üzeneteimre. Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni? Válaszokat előre is köszönöm.2021. jan. 18. 21:50
1/10 anonim válasza:
'elfelejtett kilepni' = lopott keszulek, icloud zarral. Van egy szep, draga levelnehezeked.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyszerű:) Sehogy nem lehet feloldani vagy ilyesmi? csak mert elég szép összeget fizettem a telefonért.
2021. jan. 18. 22:05
3/10 anonim válasza:
Jaja, sehol bizony. Azert van, hogy ne legyen erdemes lopni a telokat, csak hat mindig van par szerencsetlen aki eloreutalva megveszi postazva, vagy elhiszi a nemidenbarnult eladonak hogy csak le van merulve azert nem lehet kiprobalni a teszko parkoloban ahol az uzletet megkotottek, 'veletlenul' pont a kamerak latokoren kivul.
4/10 anonim válasza:
Ha nem is reagál az üzenetre akkor átvert mint az állat.
5/10 anonim válasza:
Ha megvan a számla és a papírjai, az Apple feloldja.
De gondolom, nincs.
6/10 anonim válasza:
Írj arra az e-mailre, amivel be van jelentkezve a telefonba. Ha szerencséd van valaki válaszol és kiderül, hogy lopott-e. Ha pedig sehonnan nem jön válasz, akkor 99%, hogy lopott.
7/10 Morzsi007 válasza:
Most már megtanultad, hogy használt iphone-t, csak akkor lehet megvenni, ha teljesen vissza van állítva, mindenből kilépve. Azért még hívogasd, hátha szerencséd lesz és csak “elfelejtett kilépni”.
Tudod használni a telefont, jelkód az nincs?
8/10 anonim válasza:
Én a helyedben kezdeném a telefonon található email címre való levélírással.
Utána pedig bevinném a rendőrségre megmutatva a kedves eladóval történt beszélgetést is.
9/10 anonim válasza:
Azt bizony sehogy nem fogod, átvertek.
10/10 anonim válasza:
Hát ha ájfón kell, akkor vagy vegyünk teljesen újat, vagy ha mindenképp csak használt jöhet szóba, akkor olyan oldalról, ahol van értékelés sz eladóról, ne ilyen Jófogás és hasonló oldalakról, ahol ennyi van kb. írva az eladóról, hogy Józsi 0620xxx-xxxx Mucsaröcsöge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!