Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fehér iPhone 12 mini férfinak?

Fehér iPhone 12 mini férfinak?

Figyelt kérdés

Eddig iPhone SE 2020 telefonom volt, fekete.

Abszolút elégedett voltam vele, most szeretnék váltani minire...

A fekete tetszett, mert mindenhez illett és laza viselethez is passzol, de elegánshoz is.

Színeset, tehát kéket, pirosat vagy zöldet biztos, hogy nem szeretnék mert azok nekem túl fiatalosak.

Viszont nem tudom, hogy fekete vagy fehér legyen.

Fehérre azért gondoltam, mert a feketét már kicsit unom... Eddig minden telefonom fekete volt.

Viszont szerintem az inkább a “női” iPhone színváltozat, vagy nem tudom...

Ti mit gondoltok?

2021. jan. 18. 07:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ismét...

Sajnos nem ez a legnagyobb problémám, bárcsak ez lenne, de most itt nem fogom felsorolni a legnagyobb problémáimat!

Nem tudtam, hogy csak azokról lehet itt kérdést feltenni, mivel 5 perc sincs kiírni egy kérdést, azt hittem a legkisebb dilemmáimba is bevonhatok embereket, hogy segítsenek dönteni...

Nem kell félni, egyedül is tudtam volna dönteni, de most mért ne kérdezhetnék meg pár embert, hogy mi a véleményük?

Az első néhány válasz abszolút segítőkész volt...

És közel sem vagyok Apple fan, ez az egyetlen Apple termékem van.

Ezzel viszont elégedettebb vagyok mint elsőre gondoltam, ezért fogok ez után is iPhonet venni... De például akarok venni drágább fejhallgatót, illetve karórát is és egyik sem Apple lesz.

2021. jan. 18. 15:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb mindig előkerülnek a trollok meg a ráérős beszólogatók.
2021. jan. 18. 15:54
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem meg piros telefonom van bár én fiatal is vagyok de nem hiszem hogy a piros fiatalos szín xd

aranyat vagy rosegoldot is simán vettem volna ha az SE2020 hoz dobnak ki olyat színt

nem ettől lesz valaki nőies vagy kevésbé férfias

én nem találom ebbe a logikát

2021. jan. 19. 12:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!