Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fehér iPhone 12 mini férfinak?

Fehér iPhone 12 mini férfinak?

Figyelt kérdés

Eddig iPhone SE 2020 telefonom volt, fekete.

Abszolút elégedett voltam vele, most szeretnék váltani minire...

A fekete tetszett, mert mindenhez illett és laza viselethez is passzol, de elegánshoz is.

Színeset, tehát kéket, pirosat vagy zöldet biztos, hogy nem szeretnék mert azok nekem túl fiatalosak.

Viszont nem tudom, hogy fekete vagy fehér legyen.

Fehérre azért gondoltam, mert a feketét már kicsit unom... Eddig minden telefonom fekete volt.

Viszont szerintem az inkább a “női” iPhone színváltozat, vagy nem tudom...

Ti mit gondoltok?

2021. jan. 18. 07:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%
A rózsaszínt hagyjuk már meg a szivárványosoknak, jó? A lilát meg elvből nem. De egyébként teljesen mindegy, milyen színű a telefonom, volt már fekete, kék, fehér, barna, piros, szürke... És hogy őszinte legyek, nem is tudom, most milyen van - és lusta vagyok felkelni hogy megnézzem. Mit érdekel? Telefon, bakker, nem nyakkendő.
2021. jan. 18. 10:59
 12/23 Morzsi007 ***** válasza:
80%
Nyilván ez csak egy telefon ebben teljesen egyetértek veled, csak neked szemet szúrt, hogy pont egy iphone vásárló gondolkodik, milyen színű telefont vegyen. Lehetett volna Samsung vásárló is. :-)
2021. jan. 18. 11:10
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Tudom, sztereotípia, de azért valahol mégiscsak azt bizonyítja a kérdés, hogy az ájfónos divatból vásárol, divatcikként (így kell írni?) tekint a telefonjára...
2021. jan. 18. 11:17
 14/23 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Azért nem mindenki és más márkánál is vannak ilyen kérdések, akkor mindenki divatból vásárol? Ennyire ne legyünk már begyöpösödve.

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

Csak egy párat másoltam be, egyik sem iphone.

2021. jan. 18. 11:34
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
#13 Ez azt bizonyítja hogy ha Apple terméket veszel azt nem dobod el 2 év múlva mert "lelassult", hosszabb távú döntést hozol egy ilyen termék vásárlásával mint ha vennél egy 40 ezres Huawei telefont, vagy egy Lenovo laptopot 120ért. Ezt a divatcikk, meg felvágás, meg presztizsmárka dolgokat addig mondogatja mindenki ameddig nem használ Apple terméket, utána valahogy megváltozik a véleménye.
2021. jan. 18. 11:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
De ha nekem a fehér tetszik akkor miért ne vegyek fehéret ha már kiadok rá ennyi pénzt?
2021. jan. 18. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
17%

#15, már rég megtanultam, hogy ájfónossal / béemvéssel / depesmódossal nem vitatkozom, mert akkor sem látnak ki a szemellenző mögül, amikor pedig ki kéne.

Most csak a te kedvedért teszek kivételt, hogy megkérdezzem, nem-e véletlenül-e az apple volt-e az a cég-e, amelyiket nem is oly rég megbüntették nevetséges 25 millió euróra, mert szándékosan lelassították a régebbi készülékeiket-e...? E!

2021. jan. 18. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#16: Vegyél olyat, amilyen tetszik. Felnőtt ember vagy, el tudod dönteni.

Az a nevetséges, amikor valaki mástól kérdezi meg, hogy milyet vegyen, mi tetszik másoknak. Az ilyen nem magának vásárol, hanem hogy megfeleljen az általa vélt társadalmi elvárásoknak...

2021. jan. 18. 11:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ha nem csak a cikkek címét olvasnád el hanem a teljeset akkor tudnád, hogy az akkumulátor degradálódása miatt fogták vissza a teljesítményt ugyanis egy Androidos telefonnál ez nem okoz gondot mert előbb lesz használhatatlanul lassú mint hogy tönkremenne az akksija. Egy telefonnál amit akár 6 évig is gond nélkül tudsz használni erre gondolni kell.
2021. jan. 18. 11:58
 20/23 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Én meg nem állok le ilyen emberrel vitatkozni, mint Te, akinek akkor is rohadt lesz az alma, mikor narancs.

Sok ilyet ismerek, életében nem fogott a kezében ilyen telefont, de jobban ismeri, mint aki nap, mint nap használja. Semmi baj. Kicsit elkanyarodtunk a témától.

Nyugodtan vedd meg a fehéret kedves kérdező.

2021. jan. 18. 12:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!