Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik okostelefon...

Szerintetek melyik okostelefont vegyem? Lehetőségek alant!

Figyelt kérdés

Ami most elsődleges, hogy GPS legyen benne, tudom hogy ma már mindegyikben van, de mondjuk egy IGO szoftert jó lenne ha lehetne tenni rá! (WinMo platformon tudom hogy működik, de Androidra is lehet?)

ezen kívül netezgetnék, ímélezgetnék, zenét hallgatni, talán játszanék rajta, meg a szokásos, telefonálnék is néha :o)

Kinéztem egy Samsung Omnia HD-t! Nekem nagyon tetszik amit tud, meg ahogy kinéz, de az nem hogy ez a symbian platform van rajta. Nézegettem, de nem leltem túl sok ígéretes app-ot rá. Szerintetek?

Itt van még a Motorola Milestone ami tetszik! És ezen Android fut, ami nekem nagyon szimpatikus! És igazából a kinézete is tetszik. Viszont Motorola :o) és a procija lehetne nagyobb is :S

Aztán van még a Nexus One, ami tetszik is, mindent tud amit csak kell még a procija is jó, viszont ez az előzőeknél mondhatni jóval drágább és azt szeretném tudni hogy megéri e ezt a pluszt?

ami még fontos hogy sokáig bírja az akksi és a gps tényleg használható legyen, az most az elsődleges!

ha vki tudna segíteni azt megköszönném! jöhetnek akár egyéb telefonok is, hátha új mélységet nyer a zavarodottságom! :o) Köszönöm!

2010. aug. 14. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
omnia 2?
2010. aug. 14. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
MOTOROLA. A LEGSTRAPABÍRÓBB, LEGIDŐTÁLLÓB MÁRKA (TAPASZTALAT 3 MODELLEL, AZÓTA MINDEN GYÁRTÓ VOLT NEKEM DE MIND TÖNKREMENT MAX. 2 ÉVEN BELÜL)
2010. aug. 14. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is GPS-es telefont akartam és vettem egy Samsung Monte-t. (geocaching a hobbim.) Nem ajánlom, nagyaon ráfaragtam. A Samsung Monte GPS szolgáltatása gyakorlatilag hasznavehetetlen!
2010. aug. 14. 23:52
 4/7 anonim válasza:
79%

vagyél PDA-t.

mondjuk azon a zenehallgatás nem a legminőségibb,de minden megvan benne ,amire szükséged van.

már vannak olcsóbbak is,használtan vegyél szerintem.

2010. aug. 15. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp androidot vegyél! A felsoroltak közül én a Motorola Milestone-t ajánlanám az android és a teljes qwerty miatt, vagy ha gondolod vehetsz nexus one-t is de arról nem tudok semmit. Egyébként igen, androidra is van Igo!
2010. aug. 15. 01:04
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
iphone?
2010. aug. 15. 01:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor eddig a Milestone vezet :)

Az Iphone-nal az a bajom, hogy a 4 az marha drága, ha meg 3g-t akkor meg tulajdonképpen egy kifutó terméket veszek. Vagy nem? :S Meg sosem voltam nagy apple fan, használtam osx-et én is, de sztem agyon van hype-olva minden termékük és iszonyat drágák.

2010. aug. 15. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!