Melyik telot valasszam a ketto kozul?
Figyelt kérdés
Egy arfekvesben van ket keszulek samsung s10e meg egy huawei p30, kismeretuk miatt,meg sebessegben, ar-arany ertekben is ez a ket telo a nyero..#Huawei P30 #Samsung S20e
2021. jan. 15. 23:27
1/10 anonim válasza:
nézd meg, hogy tetszik e a Samu kezelőfelülete ( One UI ) illetve a Huaweié (EMUI)
mellélőni egyikkel sem tudsz, jó telefonok.
2/10 anonim válasza:
Nekem ez a Samsung s10e van, annyira nem tartom kicsinek, de sajnos én sem találtam kisebbet hasonló tudással hasonló árért.
Nekem bejön, de nekem korábban is Samsungom volt. Milyen telefonod van most?
3/10 anonim válasza:
2-es vagyok: a képernyő jobb felső sarkában van egy kb. 7mm átmérőjű fekete kör (ami egyébként a kamera), ez tud néha idegesíteni.
4/10 A kérdező kommentje:
Blackberry z10et hasznalok,biztos hogy mindket emlitett keszulek elter ettol. A H. Mate 20 pro-nak ismerem a fotos kepesseget,havernak olyan van. P30 talan orokolt tole valami pozitivumot
2021. jan. 15. 23:57
5/10 Barnabas333 válasza:
Én is most tervezek telefont venni. Eddig imádtam a Huawei telókat, de nekem play áruház nélkül semmi értelme. Így én most kb. azonos tudású Samsung és LG között vacilálok...
6/10 Barnabas333 válasza:
De samsung lesz szerintem LG kezd lemaradni...
7/10 anonim válasza:
Huawei!! Ezen még van Google és tökéletes telefon. Samsung sehol nincs
8/10 Barnabas333 válasza:
7es a most boltban lévőkön még van Google és play áruház?
9/10 anonim válasza:
P30 szériáig van, utána nincs.
10/10 Barnabas333 válasza:
Köszi ez nagyon hasznos infó volt, lehet 30as szériát veszek. Most 20asom van meg egy 7es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!