Nem kényelmetlen a ma megszokott méretű telefonokat használni?
Figyelt kérdés
Amikor az első iPhone megjelent, a 3,5"-os kijelzője óriásinak számított. Ma néhány olcsóbb kategóriás telefon van csak 6" alatt, a 4,7"-es iPhone-ok, illetve a 12 mini. Én iPhone-t használtam az elmúlt években, a 4,7"-os méretet tökéletesnek találom, illetve az akkora fizikai méreten elterített faltól-falig kijelzőt, ami az 5,4"-os 12 mini. Annak az eladásai viszont állítólag eltörpülnek a többi iPhone-é mellett. Az 5,8"-os iPhone X szerintem már túl nagy.
Értem, hogy a nagy kijelzőnek vannak előnyei, de egy mobil mégis a hordozhatóságról, kompaktságról szól, minden másra ott a tablet, notebook, stb...
Ti milyen előnyét látjátok a 6,5"-os kijelzőknek egy kisebbel szemben?
2021. jan. 14. 15:34
11/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy jelen esetben a kényelmetlenséget mindenki az egykezes használatra érti, mert véleményük szerint két kézzel ciki használni, pedig szerintem egyáltalán nem az! Vegyük már észre, hogy a mostani telefonok egyre nagyobb méretei miatt az egykezezés hosszú távon már tarthatatlan állapot lesz, és ne legyünk továbbra is ilyen megrögzöttek! Ha 1 kézzel, akkor 1 kézzel, ha mindkettő kell a használathoz, akkor annyi, nekem aztán tökmindegy, nálam egy telefon kiválasztásánál soha semmilyen szerepet nem játszott a mérete! Legalábbis használat szempontjából nem, az meg már más dolog, hogy sokszor kilóg a zsebből, ez ellen nem lehet mit tenni, ezért felesleges is foglalkozni vele, ne ezen ússzanak el a jó funkciók!
12/17 anonim válasza:
Nagyobb képernyő ,jobban lehet videózni,fényképezni,stb ja és nekem volt 5 colos telefonom is a mostani 6 colos előtt az volt .
13/17 A kérdező kommentje:
#12: hát nem tudom, mai élvonalba tartozó DSLR-eknek, MILC-eknek 5” sincs a kijelzőjük, de azért elég jól lehet velük fotózni-videózni.
2021. jan. 15. 12:00
14/17 anonim válasza:
Szerintem is telefonnak a 4,7-5,4" az ideális. Attól függően mekkora a telefon kávája. A gyártók azért csinálnak egyre nagyobbakat, mert az új funkciókat könnyebb belepakolni melegedés nélkül, és a nagyobb üzemidő is elvárás. Ha vastagabb lenne, annak nem lenne jó üzenete. A vékonyság lenyűgöző megjelenést ad egy készüléknek. A tervezők az érzelmekre is akarnak hatni.
15/17 anonim válasza:
Csak hogy az ember nem visz mindig minden hová magával egy profi fényképezőgépet,mert nehéz és elophatják stb míg a telefonját igen.stb
16/17 anonim válasza:
A 6"-os telefonommal sokat szerencsétlenkedem,nem kényelmesen tudom zsebrevágni. Az 5"-osak voltak az igazán praktikusak.
17/17 A kérdező kommentje:
#15: nyilván, de ennek semmi köze a kijelzőhöz, tablettel se lősz azért jobb képet, mert nagyobb a kijelzője.
2021. jan. 15. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!