Használtan iphonet? Jól működtek? Igazat mondtak a hirdetésben?
Amennyiben lehetőség van a személyes átvételre, akkor az általad leírtak ellenőrzésére mind van lehetőség. Ha nincs személyes átvétel, akkor próbálj meggyőződni az eladó megbízhatóságáról, például több apróhirdetési oldalon is van lehetőség értékelésre, azok megtekintésére.
Amennyiben nincsenek kimagasló igényeid, mint például a legújabb játékok a legjobb minőségben való futtatása, akkor az iPhone 7 a mai napig megállja a helyét. Viszont, szeptemberben feltehetőleg megszűnik a 6S és a SE támogatása, ezáltal valószínűleg jövőre a 7-nek fog, ezt vedd figyelembe.
Ebben az esetben semmi akadálya a vásárlásnak. Tekintsd meg, hogy tényleg kifogástalan-e az állapota, ki van-e jelentkezve az iCloudból, illetve az akkumulátor állapota is megfelelő-e.
Amennyiben minden rendben, nyugodtan vásárold meg.
Szia kedves kérdező!
Én is használtan vettem a telefonomat, méghozzá Facebook Marketplacen.
Nagyon ajánlom a teljes kontrollt, nyugi, ha netán cikinek éreznéd vagy valami, egyáltalán nem az.
Inkább ellenőrizd át az összes funkciót, minthogy egy rossz iPhone-t vegyél.
Viszont két mobilszervizben dolgozó ismerősöm is van, és mindketten leszólják az iPhone 7-et.
Gyorsan merül, az akksija hamar elromlik, és még sok-sok más hiba.
Szóval szerintem nézz egy vagy újabb fajtát, vagy pedig öregebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!