Mit lehet tenni , hogy telefonálás közben ne kapcsoljon be a kijelző?
Figyelt kérdés
Sajnos ilyenkor elnyomkodódik a kijelző. A proximity szenzor működik rendesen.2021. jan. 12. 18:26
1/9 anonim válasza:
Az én telefonomon néha csinálja ezt. Onnan tudom előre, hogy az automatikus fényerőszabályzás is lehal. Újraindítás megoldja. Gondolom valami rendszerfolyamat áll le, azért nem működik.
De te nem írtál semmit, hogy a te telódon ez sosem volt jó vagy csak most romlott el stb.
2/9 A kérdező kommentje:
1 hónapos telefon. Samsung Galaxy A41. De előtte volt egy A50 és az is ezt csinálta.
2021. jan. 12. 18:37
3/9 anonim válasza:
Miért nem zárod le hívás közben?
4/9 A kérdező kommentje:
Hogy lehet lezárni hívás közben?
2021. jan. 12. 19:43
6/9 anonim válasza:
Benyomod a power gombot, és le is zárt, ha van képernyőzárad.
Vagy ha nincs, akkor íme egy trükk:
A beállításokban keresd meg a biztonságot, azon belül a képernyő rögzítése opciót. Ezt kapcsold be. Hívásnál le teszed tálcára a telefon alkalmazást, ott lesz egy gombostű, arra rányomsz, máris lezárja. Feloldani pedig a vissza és a tálca gomb egyidejű lenyomásával lehet.
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Samsungoknál két dolgot ki kell kapcsolni,ha a telódon van ilyen. Az egyik, hogy a dupla koppintásos kijelző felébresztés funkciót ki kell kapcsolni, a másik az, hogy a telefon felemelésére ne kapcsoljon be, mert ezek a funkciók bug miatt a kijelző telefonálás közbeni kijelző kioldást okoznak.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt kikapcsoltam de még mindig csinálja. Ajándékba kaptam a telefont így nem akarom eladni viszont tiszta szenvedés vele az élet.
2021. ápr. 30. 11:35
9/9 Ypszilon1980 válasza:
Akkor írj a members alkalmazásban, hátha tudnak segíteni,vagy a szervízben. Nekem A70-en ugyanez volt, de mióta kikapcsoltam ezt a 2 funkciót, azóta jó. Szerintem Samsungoknál ez egy nagy típushiba, érdekes, hogy ezelőtti Sony telefonnal sosem volt ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!