Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha átteszem az új simkártyát...

Ha átteszem az új simkártyát a mobilomba, mi marad meg a mobil jelenlegi tartalmából és milyen adatok/programok/feljegyzések/játékállások veszhetnek el? Kérlek segít_setek!

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az exportálást a névjegyekre írtam. Az arra jó, hogy egy vcf fájlban át tudsz minden névjegyet küldeni az egyik telefonról a másikra, vagy tudod őket tárolni valahol.

Mindegyik oldal linkjét kimásolod (a 34 az nem olyan sok), és jegyzetfüzetbe beilleszted.

Amúgy meg miért van neked egyszerre megnyitva 34 lap (mert gondolom arra gondolsz)?

Exportálni/importálni csak könyvjelzőket lehet, de azokat se mindig.

2021. jan. 12. 12:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Nekem (a sok fül miatt) az a megoldás kell majd, és ez bőven elég is (még ha később az adott oldalak némelyike nem is biztos hogy meg fog jelenni, lehet, hogy néhány oldal később már nem is fog élni), ami az összes megnyitott URL címet menti ki egy fájlba, vagy adatbázisba, majd később egy klikkelésre mindet előhozza.

Erre nagy szükségem lenne néha, kérlek titeket segítsetek ezt megoldani!

2021. jan. 12. 12:27
 13/17 A kérdező kommentje:

"Exportálni/importálni csak könyvjelzőket lehet, de azokat se mindig."

Na akkor ezzel jól megszívtam, ha majd mindet egyesével kell kimásolnom, majd újra beillesztenem... :(

2021. jan. 12. 12:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Google Play-en vannak ilyen Article Reader Offline appok. Az egyiknél úgy emlékszek, hogy szépen mappába menti az oldal tartalmát, amit át lehet másolni valahova, ha az appot törülni akarod.

Chrome-ban van letöltés opció, amivel offline tudsz menteni egy oldalt.

De számítógépen Chrome-ban ha nyomsz egy Ctrl + S -t, akkor is lementi az oldalt (html + egy mappa a képekkel, stb)

2021. jan. 12. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne sírj, a 34 az kevés...

Tegnapelőtt egy 181 fejezetes mangát mentettem le a Ctrl + S -es módszerrel fejezetenként, jelenleg meg pdf-be fűzöm a képeket... Fele már megvan.

Amúgy nem tudom milyen telefonod van, de az enyém ha a jegyzetet közt rányomok egy linkre, akkor egyből megnyitja Chrome-ban. Vagy gépen a Word-ban is meg lehet nyitni a linkeket kattintásra, csak valamelyik billentyűt le kell még nyomni közben.

2021. jan. 12. 12:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A Save Pages Offline app kell neked. (Floppy/mentés ikonja van)

A letöltött dolgok a Belső tárhely/Android/data/com.suyash.savepages/files mappában vannak.

Ha átmásoltad azt a mappát máshova, az app-ot le is törülheted.

Az index.htm-re bökve abban a böngészőben nyitod meg az adott oldalt, amelyikben akarod. (A képeket nem jeleníti meg nekem, de a mappában ott vannak, szóval gondolom az böngészőtől függ.)

Így ha az oldal tartalmát törlik, vagy módosítják, neked megmarad a lementett oldal.

2021. jan. 12. 14:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
*index.html
2021. jan. 12. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!