Van egy iPhone 12 ma vettem, ugye semmi töltő, ma már nem is tudtam venni. Most nem lesz baja ha egy másik iPhone töltőre rakom fel? Kisebb a watt vagy mi, de gyári minden. Tölthettem? Vagy inkább ne?
nyugodtan használhatod töltés közben is nem lesz semmi baja - majd erre is jönnek az akkumulátorhiénák, hogy de lesz.... :D
Az első 3-4 töltésnél nem biztos hogy ugyanúgy fog merülni minden alkalommal, legalábbis ezt vettem észre az összes iPhoneomnál. Az akkunak is be kell állnia...
Illetve ilyenkor minden vackot csinál még a háttérben a rendszer, úgyhogy gyorsabban fog merülni kicsit. Főleg ha mentést visszaállítottad és van sok fotód például. Azokat szereti indexelni az iPhone :D
Nem kell aggódni az akkumulátor miatt, nem kell állandóan babusgatni... vigyázni kell rá természetesen, de nem fog 10 évig kitartani egy akkumulátor sem akármennyire óvatos vagy.
ezt olvasd el:
e szerint csináld és kész.
ha gyári hibás az akku úgyis kiadja magát hamar
ha nem az, akkor majd 3 év múlva lecseréled
2. nak igaza volt
te tényleg ostoba vagy xd
majd ha lesz egy jó telefonod xdxdxddx
vagy nokedli vagy akinek megvették és játsza az eszét
vagy agyi gondokkal küzdő élettelen felnőtt egyed xd
mondjuk azt h egy vállalható telefon de van ennél jobb xd
ekkora egy barmot xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!