Van egy iPhone 12 ma vettem, ugye semmi töltő, ma már nem is tudtam venni. Most nem lesz baja ha egy másik iPhone töltőre rakom fel? Kisebb a watt vagy mi, de gyári minden. Tölthettem? Vagy inkább ne?
Semmi baja nem lesz.
Épp ezért vették ki a töltőt, mert hogy "már úgyis mindenkinek van".
miért, te talán mindenhez értesz? :D
attól, hogy valamit nem tud az ember, attól még nem buta, esetleg tájékozatlan.
bármilyen USB-C-s töltővel töltheted (mert ugye USB-C-s kábelt adnak hozzá.)
De ha van régebbi Lightning kábeled otthon akkor azzal is töltheted, semmi baja nem lesz!
Én a 6S-hez kapott kábellel és az egyik iPadomhoz kapott töltővel töltöm a 11 prot (pedig ahhoz még volt töltő is amikor vettem)
2-esnek annyiból igaza van, hogy rendkivül tájékozatlanok az emberek. És még véletlenül sem képes senki elolvasni azt a néhány soros használati útmutatót.
Megértem a kiakadását is, mert minden nap 3-4 ilyen kérdés keletkezik itt - nem csak iPhoneonokkal kapcsolatban...
#5. Pedig az egy általános javaslat, hogy más telefon töltőjével inkább ne töltsünk semmilyen telefont...
Szóval a kérdező nem idióta azért mert feltette a kérdést, csak nem ért ehhez annyira.
De szerintem az egy jó pont, hogy elővigyázatos és próbálja nem elrontani a cuccait, amit megvett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!