Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy iPhone 12 ma vettem,...

Van egy iPhone 12 ma vettem, ugye semmi töltő, ma már nem is tudtam venni. Most nem lesz baja ha egy másik iPhone töltőre rakom fel? Kisebb a watt vagy mi, de gyári minden. Tölthettem? Vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

2021. jan. 8. 22:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz.

Épp ezért vették ki a töltőt, mert hogy "már úgyis mindenkinek van".

2021. jan. 8. 22:39
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen buta embereknek van ilyen sok pénze telefonra, durva...
2021. jan. 8. 23:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy buta vagyok? Irigykedsz?
2021. jan. 8. 23:14
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

miért, te talán mindenhez értesz? :D

attól, hogy valamit nem tud az ember, attól még nem buta, esetleg tájékozatlan.

2021. jan. 8. 23:24
 5/17 anonim ***** válasza:
28%

bármilyen USB-C-s töltővel töltheted (mert ugye USB-C-s kábelt adnak hozzá.)

De ha van régebbi Lightning kábeled otthon akkor azzal is töltheted, semmi baja nem lesz!

Én a 6S-hez kapott kábellel és az egyik iPadomhoz kapott töltővel töltöm a 11 prot (pedig ahhoz még volt töltő is amikor vettem)

2-esnek annyiból igaza van, hogy rendkivül tájékozatlanok az emberek. És még véletlenül sem képes senki elolvasni azt a néhány soros használati útmutatót.

Megértem a kiakadását is, mert minden nap 3-4 ilyen kérdés keletkezik itt - nem csak iPhoneonokkal kapcsolatban...

2021. jan. 8. 23:25
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

#5. Pedig az egy általános javaslat, hogy más telefon töltőjével inkább ne töltsünk semmilyen telefont...

Szóval a kérdező nem idióta azért mert feltette a kérdést, csak nem ért ehhez annyira.

De szerintem az egy jó pont, hogy elővigyázatos és próbálja nem elrontani a cuccait, amit megvett...

2021. jan. 8. 23:43
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
De amúgy meg ezek irreleváns dolgok, a kérdés szempontjából...
2021. jan. 8. 23:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív válaszokat, ment a zöld. Most jelenleg egy iPhone 6s töltojen van, kikapcsolt állapotban.
2021. jan. 8. 23:48
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Töltheted bekapcsolva is, használhatod is. Attól sem lesz baja.
2021. jan. 9. 00:01
 10/17 A kérdező kommentje:
Komoly? Most van elvileg 80% le vehetem vagy inkább hagyjam tölteni teljesen?
2021. jan. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!