Ha facebookon bejeloltem valakit de mindjárt visszavontam ő arról tud? Kiirja neki?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 21:02
1/9 anonim válasza:
ha leküldte neki az értesítést az fb, akkor igen.
4/9 A kérdező kommentje:
Neeeeem 🤯
2021. jan. 8. 21:10
6/9 A kérdező kommentje:
😂😂
2021. jan. 8. 21:17
7/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha hamarabb nézte az értesítést, mint te visszavontad a jelölést. (Pl. bejelolted, de ő épp reggelizett és nem a telóját nyomkodta, akkor ha visszavontad még mielott elkezdte volna nézni mi zizgett, akkor nem latta. Nyugi ezt oda vissza kiprobaltam.
A helyedben nem aggódnék, mert legrosszabb esetben latta a jelolesed, de nem jelolt vissza, te meg visszavontad es kesz. Nem fog emiatt almatlanul forgolodni, igy te se tedd.
8/9 anonim válasza:
Ha email-ben is kap értestést, akkor hiába vonod vissza, látni fogja, hogy jelölted.
9/9 anonim válasza:
Na ne szivassatok, hogy van aki még kéri ezt az e-mailes izét facebookon, és még komolyan is veszi. A másik, hogy az FB értesítesek nagyon nem real time-ban mennek, ezt már gyakran tapasztaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!