Van olyan mobiltelefon, amivel egyszerre több eszközre is
rá tudok csatlakozni bluetoothal?
Figyelt kérdés
Pl. Headset és Xbox Controller. Galaxy S20 széria képes erre?
2021. jan. 7. 13:31
1/6 anonim válasza:
Ha jól tudom a bluetooth 5.0 egyszerre két kapcsolatot kezel, így két eszközt tudsz csatlakoztatni párhuzamosan. Bár nem vagyok benne 100% biztos, de lehetséges, hogy mindkét csatlakozó eszköznek 5.0-ásnak kell lennie, hogy ez működjön, mert régebbi eszköznél a telefon is visszavált a régebbi szabványra.
2021. jan. 7. 13:40
2/6 anonim válasza:
A 4-es bluetooth is kettőt tapasztalatból kezel. Huawei P9-nél hallgattam autóradión zenét, plusz az órámmal is csatlakoztatva volt.
2021. jan. 7. 13:45
3/6 anonim válasza:
"Galaxy S20 széria képes erre?"
Igen.
2021. jan. 7. 13:57
4/6 anonim válasza:
#2, nem mindegy, hogy a telefon master vagy slave a kapcsolatban. Egy master-nek lehet több slave-je (pl. a telefon a master, és a két slave egy füles meg egy okosóra). De egy slave - régen, a korai verzióknál legalábbis - nem tudott több masterhez csatlakozni. Talán ez változott meg az új verzióknál?
2021. jan. 7. 14:10
5/6 anonim válasza:
Ez már tuti hogy megváltozott, elég a JBL hangszórókra gondolni.
Tudnak több master készülékre is csatlakozni és csatlakoztatható hozzájuk egy másik hangszóró is (gondolom ilyenkor az slave módban van).
2021. jan. 7. 14:17
6/6 anonim válasza:
A bluetooth 5.0 és afeletti szabvány azt adja meg, hogy az ezzel a bluetooth technológiával szerelt eszközök egyszerre két médiaeszközt tudnak kezelni, vagyis egyszerre pl két hangszóró is csatlakoztatható rájuk, és megoldható, hogy így a két hangszóró sztereo hangzásban szóljon például.
A korábbi 4-es szabvány is támogatja azt, hogy egyszerre több eszközt is kezeljen, de egyszerre csak egy médiaeszközt kezelnek, vagyis vaagy hangszóró vagy fülhallgató lehetett választani, egyszerre a kettőn nem szólhatott a zene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!