Értelmetlen, idétlen vagy ciki autokorrekt elírások?
Milyen hülyeségekkel, értelmetlen vagy kínos átírásokkal járatott már le a telefonotok mások előtt?
Bár az már önmagában kínos, ha az autokorrekt miatt értelmetlen szöveg megy ki, de azért vannak fokozatok...
"szobán felesz"
Ami "szóban felelsz" lett volna...
De nem nálam volt, az autómatikus hibajavítást én már első nap kikapcsoltam, ahogy kézhez kaptam a telefonom.
swiftkey (Huawei)
két helyen érheted el a beállításokat:
1. a billentyűzetnél, a számok felett lévő szóajánló sor bal oldalán lévő + jelre koppintva elérhetők a gyorsbeállítások (itt kattintással ki/bekapcsolható több opció), a jobb oldali fogaskerék gombbal pedig a teljes beállítási felületet elérhető
2. telefon beállításain keresztül:
beállítások > rendszer > nyelv és bevitel > képernyő billentyűzetet > swiftKey > billentyűzet > bemenet > gépelés és automatikus javítás > ki
Így csináld--ebből lett--Így csináli
Akna vető--ebből lett--Akné vető
Előzmények:
Az újszülött nyuszik olyanok, mint egy-egy kopasz patkány, de 2 hetesen már cuki szőrös nyuszik.
"Szoros patkánykák" (szőrös patkánykák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!