Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy sony ericsson...

Vettem egy sony ericsson xperia x10 mini pro telót. Lehet rá játékot tölteni?

Figyelt kérdés
Hogyan?A bluetooth nem működik rajta azt mondták valahonnan le kell tölteni valamit.Segítene valaki?
2010. aug. 13. 21:14
1 2
 11/15 hellosziaa válasza:
Sziasztok én is most vettem egy ilyen telefont és nekem sem működött rajta a bluetooth egy egyszerű probléma miatt mivel a telefonon alapból android 1.6 van az nem engedi használni annyi hogy lekel szedni egy programot gépre UPDATE SERVICE itt leírja mit csinálj és frissíti android 2.1-re ezzel csak annyi a probléma hogy ami a telefonodon volt adat telefonszám stb... elvesznek ezért érdemes egy biztonsági mentést csinálni amit megtalálsz a telefon menüjében remélem tudtam segíteni.
2011. szept. 27. 19:08
 12/15 anonim válasza:
emberek nekem is mini pro van és azt kérdezném hogy a market-hez kell net? mert nekem kér wi-fi kapcsolatot! pls választ!!
2011. szept. 30. 16:53
 13/15 czigler richard válasza:
nekem is sony-m van van rajta market de nekem gmailos bejelentkezést kér és az pénzbe kerül nem?mert én nem fizettem elő telefonos internetre.
2011. dec. 16. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
ÚÚRISTEN... -.-" Ennyire seggh*lyék hogy lehettek már? Wi-Firől nem hallottatok még?? -.-"
2011. dec. 16. 17:21
 15/15 anonim válasza:
Képzeljétek nekem is x10 mini prom van .. és am a markethez kell net de tök ingyenes a gmailos bejelentkezés is ingyenes csak kella telón csinálni egy gmailt amit csak a telefonod tud használni csak elnefelejzsd a jelszót mert én úgyjártam és killotam egy csomót mire visszaállítottam szala markettel kapcsolatos dolgok mind ingyen van nemkell félni a letőltések mástészták a free letöltések teljes mértékben ingyenesek a többi mellé meg odavan irva mennyibe kerülnek ami mellet nem free van a bluetooth-tal kapcsolatba keressetek a marketbe egy bluetooth alkalmazást hátha letöltitek feltelepítitek és megy :)
2012. jún. 15. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!