Mik a leghasznosabb alkalmazások telefonra?
Szeretném egy kicsit rendszerezettebbé tenni a telefonomat, ezért szeretnék minél kevesebb, de annál hasznosabb appokat letölteni. Mi az amit mindenképpen ajánlotok?(Játék nem érdekel) Megköszönöm, ha azt is leírjátok, hogy mire jó :)
Amiket találtam hasonló kérdéseket, azok már elég régiek, azóta lettek új appok és van ami megszűnt.
A leghasznosabbak?
És ugyan kinek?
Talán egy fiatal nőnek hasznos a Lidl letölthető alkalmazása
Vagy a havi ciklusokra írt naptár alkalmazás.
Nekem nem. Én inkább elektronikai számításokat végző, bináris műveletekre készített és több számrendszerben is számoló kalkulátort tartom hasznosnak. A Lidl alkalmazást és a ciklus naptárt nem.
Ez csak néhány példa, de rengeteg olyan van amik mérföldekre vannak egymástól...
Térkép, menetrend, jegyvásárlás (pl.MÁV, óra (ébresztő),
Utazás során a célterülettel kapcsolatban pl. helyi menetrend, "idegenvezető" alkalmazás, stb.
+hobbikhoz, én pl szeretem a repülőket, spottingolni (kukkolni) is szoktam őket, így a FlightRadar pl. nekem igen hasznos.
Mobilbank, fizetés mobillal, paypal, patreon, egyebek, aki használja ezeket, annak hasznos.
Név szerint:
-MÁV (vonatjegy vásárlás)
-tElvira (Busz-és vonat útvonaltervező)
-FlightRadar (Repülőgépek követése térképen)
-Google Maps (Ehhez nincs hozzáfűzni valóm)
-Mobilbank (egyértelmű)
-PayPal (mivel használom
-Patreon (-"-)
Utazáshoz:
-Néhány légitársaság alkalmazása
(Igaz, hogy most nem repülök, de még fogok, és elfér a telefonon, +néha nézem, hogy melyik merre mennyiért megy)
-BTS Bangkok (Voltam kint, és tervezek újra menni, a helyi "magasvasút" -és metró térkép)
-Booking.com (szállásfoglalás)
+Néhány alkalmazás, ami hasznos lehet ha utazom
smartkit 360.
benne van minden,amire szükségem van.
A szokásosak.
Google cuucok a gyári Samu helyett (Chrome, naptár, gmail, drive)
Valami akkufigyelő app (AccuBattery pro)
Hívásrögzítő
BKK Futár
Parkoló app (Parkl, iradaházakba, szállókba is jó)
Computherm termosztát és egyéb távirányító app
Xiaomi IP-kamera távvezérlő app
Az összes közmű mérőállás bejelentő appje
iCsekk csekkbefizető app
Banki applikáció
Ebay, Paypal
Életmentő app
Horizon Go
HBO GO
Netflix
e-könyv olvasó
Biblia (minden hozzáférhető fordítással)
és csak kb. a felét, a fontosabbakat soroltam el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!