4"-os telefon nagyon kicsi, vagy használható?
Figyelt kérdés
5"-ossal jól elvagyok, de a 4-es sokkal kisebb. Viszont zord körülmények közt zsebben hordani meg az lenne a jobb, van most egy víz-por-ütésálló, amit nézegetek.
A szemem közelre jó, nem sokat netezek telefonon, filmet meg egyáltalán nem nézek. Meg merjem venni, vagy ez már túl apró?
Olyanoktól szeretnék választ kapni, akik már neteztek 4-es telefonon.
2020. dec. 30. 21:49
11/15 anonim válasza:
A 4" nekem ma már nagyon kicsi lenne, de minő meglepetés, a legelső okostelefon több, mint 2 évig használtam, 4"-os volt és akkor nem tűnt kicsinek. Jelenleg 6.57" kijelzős telefonom van, 7"-ig még simán felmennék.
12/15 anonim válasza:
Nekem pici lenne ,olyat meg sem vennék .
13/15 anonim válasza:
En most egy 3.5 coloson irom ezt. Telefonkent teljesen jo (hivas, sms, email, messenger, rovidebb bongeszes, zene, film), de a hosszabb, tobb oras bongeszeshez eloveszem a notit vagy a tabletet.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A mostani 5"-os csak 1 GB RAM-mal rendelkezik, és Oreo Go-val tökéletesen tud mindent, amire használom. A kinézett 3 GB-os akkor csak nem lesz kevés. Játszani meg filmezni nem kell. Csak egyetlen ok miatt akarok újat: a Telekom gondolt egyet, és a nekem teljesen jó 3G adók felét lekapcsolta, csupa fehér lett a lefedettség-térképük.
2020. dec. 31. 10:03
15/15 anonim válasza:
"Mindezt 200e Ft-ért? Szép." Hol láttad ennyiért? Ugye nem tévesztetted össze az új SE-vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!