Vízbe ejtettem az okostelefonom de továbbra is működik. Szerintetek megúsztam?
Figyelt kérdés
Tegnap fürdés közben beleejtettem a fürdőkádba a Samsung Galaxy J5 2016 okostelefonomat. Másfél másodpercen belül kikaptam a vízből és szétszereltem. A telefon ez alatt az idő alatt nem kapcsolt ki tökéletesen működött. Azonnal szétszereltem és kivettem belőle akksit Simet és Sd-t is. A telefonban egy csepp víz sem volt. A telefonon tok volt feltételezem ez védte meg a hátulját és a gombokat. Ezután 4 órát szárítottam rizsben, gond nélkül bekapcsolt de a média hangja nem műödött mert fülhallgatót érzékelt. Ezután éjszakára visszaraktam a rizsbe. 8 órát volt benne. Ezután bekapcsoltam és minden tökéletesen múködött, tudtam telefonálni visszajött a média hangja, a hangszórók nem recsegnek és a mikrofon és az érintőképernyő is hibátlanul működik az adataim is megvannak. Ezután feldugtam tölteni a töltés és hiba nélkül megy. Szerintetek megúsztam?2020. dec. 22. 12:54
1/10 anonim válasza:
Még nem biztos. A rizs amúgy nem segít, ez legenda. Még lehet benne nedvesség, ami majd egy rossz pillanatban rossz helyre kúszik. Vagy nem. A lényeg hogy most még nem tudhatod.
2/10 A kérdező kommentje:
Egy pár órája már használom, forgattam össze vissza ide oda. Reménykedem ha így nem jött elő semmi baja ezután sem fog, Használni viszont használhatom nem?
2020. dec. 22. 13:08
3/10 anonim válasza:
Ha szerencséd van, nem te, hanem a telód úszta meg.
4/10 anonim válasza:
Használni használhatod, ha szerencséd van, nem lesz baja (legalábbis, addig ameddig nem cseréled).
A rizs nem segít.
5/10 anonim válasza:
Miért viszik az emberek magukkal fürödni a telefon? Még ha fonto hívást várnak, oké, leteszik a kádtól arrbéb, hogy ki tudjanak ugrani érte.
6/10 anonim válasza:
A rizs annyit használ, mintha sárban fürödnél. Magyarul semmit.
Ha szerencséd van, megúszod, de be is rozsdálhat valami benne.
7/10 HappyGuy DJ válasza:
Inkbább nézd át. Egyszer az iPhone 5s-em (mostmár más van) beleesett a Balatonba. Kipróbáltam, hogy működik-e. Indítottam zenét (a kezdőképernyőn meg szokott jelenni a zene címe és egy csúszka, aki nem ismerné az iPhoneokat), s a kis képernyő kilógott az egész telefonból. De ez azután volt, hogy beesett, szóval inkább menj biztosra.
8/10 A kérdező kommentje:
Visszajelzésként annyit mondanék, hogy azóta is hiba nélkül működik minden funkciója (kamera,mikrofon, hangszórók,érintőképernyő,wifi, bluetooth) Töltőt, fülhallgatót és az USB-t is érzékeli és hiba nélkül működnek.
2020. dec. 23. 20:50
9/10 anonim válasza:
Jól van, majd fél-1 év múlva visszatérünk rá. :D
10/10 anonim válasza:
9-es: itt visszatért.
2020-ban egyszer picit vizes lett, pislákolt, pár óra rizs után jó volt. Tegnap kisebb esőtől pislákolt,fekete lett, érintés működött (pl vaktában bökve zsemlámpa ment). Egész nap fekete volt, éjjel lemerült, rizs, reggel jó lett. Felül kicsit repedt már a kijelző, de van felette üvegfólia. Régen lett 1-2 kis beégése. Valószínűleg már érzékenyebb... Ha végleg elromlik vagy nagyon, új lesz... De egyébként is érik picit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!