Miert nem tudok belepni a Vodafone fiokomba? 'Elnezest kerunk technikai hiba tortent kerjuk probalja kesobb" valaszt kapom csak, a masik vodas kartyamat siman beengedi az ugyfelszolgalaton mar nemtudnak mit kitalalni hetek ota hivgalom oket
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 14:34
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Technikai hiba ez olyan kb., mint amikor fogalmuk sincs mi a gond. Azt nem értem miért nem vonod össze a kettőt és akkor csak egy reg-el kellene belépni,de lehet az is, hogy pont ez a gbanc vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazabol az volt az elso otletem de en marha azt hittem nem lehet tobb vodas kartyam es igy a parom nevere regisztraltuk, de igy is rakerdeztem hogy ossze tudnank e csatolni a kettot erre azt mondtak hogy sajnos ez nem lehetseges
2020. dec. 18. 15:03
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Persze, akkor nem lehet ha más nevén van az egyik. Akkor fogalmam sincs mi a gond, nem lehet mégegyszer beregisztrálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!