Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek miért nem lett...

Szerintetek miért nem lett sikeres az iPhone 12 mini?

Figyelt kérdés

Apple haterek kíméljetek.

Szerintem az ár + SE 2020 miatt.

Vajon az embereknek már nem kellenek kompakt telefonok?

2020. dec. 18. 00:12
1 2
 11/19 Morzsi007 ***** válasza:
54%
Ki pontozgat összevissza? Nagyon viccesen néz ki az oldal.
2020. dec. 18. 12:01
 12/19 Morzsi007 ***** válasza:
Még annyit, hogy a Pro és Pro Max nagyon kelendő és ezekhez képest kevesebb fogy a Mini-ből, de biztos vagyok benne, hogy igen sokat el fognak adni belőle.
2020. dec. 18. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

Ha minden eladott mini után kapnál 10 forintot nem így gondolnád.

Én annak tudom be a kérdésedet, hogy irigy korlátolt panelproli vagy akinek sosem fog egy ilyen telefonra tellni, mert kb évente két ilyen telefon árát issza el csak azért, hogy amíg részeg addig se lássa a saját nyomorát.

Ez a mi kis valóságunk itt magyarisztánba'.

2020. dec. 18. 17:46
 14/19 A kérdező kommentje:

Jéé. Érdekes válaszokat olvasni itt.

1. Épp ma vettem egy 128 GB-os kék 12 mini-t, eredeti apple bőrtokkal.

2. Nem fogyasztok alkoholt (illetve nagyon ritkán, összejöveteleken, de akkor is keveset)

3. Falusi vagyok és családi házban élek.

3. Nem olvasok Origót, de ez volt az egyetlen egy magyar ilyen hír. Rengeteg angol oldalon olvastam ugyanezt.

2020. dec. 18. 23:26
 15/19 Morzsi007 ***** válasza:
Én meg tegnap egy fehéret, majdnem kék lett.:) Eddig hogy tetszik? Nekem nagyon bejön. A 8-as sem volt lassú számomra, de ez érezhetően gyorsabb. Képek minőségei él is óriási különbséget tapasztaltam (portré mód).
2020. dec. 19. 13:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Én egy SE-t váltok. 4 év használat után döntöttem a csere mellett. Akkuja már elhasználódott, 16GB tárhely és a 4" kijelző is kevés volt. Mivel tegnap rendeltem meg ezért egy darabig nem tudok róla véleményt mondani. Most meg ünnep szezon is van valószínűleg már csak karácsony után lesz nálam.
2020. dec. 19. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerinten sokan kivárják, amíg jelentősen lemegy az ára.

Azonkívül sokan félnek, hogy kicsi az aksija, pedig nem rossz az üzemideje.

2020. dec. 21. 20:11
 18/19 A kérdező kommentje:
15-ös: Végül csak ma lett meg. Ég és föld az SE-hez képest. Hangszórója milliószor jobban szól, haptic engine is nagyon tetszik. Ez legalább nem ijeszt meg a hangos rezgésével. Akku is sokkal gyorsabban töltődik (a 20W-ös töltővel) és még csak nem is melegedig annyira. Az SE töltés közben elég meleg volt, ez épp csak langyos (és a töltőfej is kevésbé meleg pedig nem 5 hanem 20W-os furcsa, de biztos, hogy gyors töltésen van, mert nagyon gyorsan tölt). Sebességben is érezhetően gyorsabb a 12 mini. Ezenkívül a nagyobb kijelző is jobb, végre van tárhelyem. Üzemidőről nem tudok még mit mondani. Eddig bejön. Egy negatívum, hogy az eszközkelelő a felső sarokból jön le és nem lentről, de meg tudom szokni. Ráraktam a koppintásokra, de az elég lassú.
2021. jan. 15. 14:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként még midnig jönnek a hírek, hogy a 12-es családból a mini fogy a legkevésbé és a Pro Max meg a legjobban. Szóval az is lehet, hogy nincs nagy igény erős kis telefonokra.
2021. jan. 15. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!