Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek miért nem lett...

Szerintetek miért nem lett sikeres az iPhone 12 mini?

Figyelt kérdés

Apple haterek kíméljetek.

Szerintem az ár + SE 2020 miatt.

Vajon az embereknek már nem kellenek kompakt telefonok?

2020. dec. 18. 00:12
A kérdező szavazást indított:
túl drága
túl kicsi
SE 2020 előtte jelent meg
29 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
honnan veszed hogy nem lett sikeres?
2020. dec. 18. 00:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Rengeteg oldalon lehet erről olvasni.
2020. dec. 18. 00:26
 3/19 anonim ***** válasza:
17%

Melyik oldalakon?

Általában szoktam követnu az apple-s hireket, de nem láttam ilyen infót....

2020. dec. 18. 00:38
 4/19 anonim ***** válasza:
41%

"Szerintetek miért nem lett sikeres az iPhone 12 mini?"

Rengeteg gyártó rengeteg modellje van a piacon. Még szép hogy nem mindenki iPhone 12 mini-t vesz. Meg amúgy is, talán nincs szezonja. Főleg ilyen gyenge akkuval.

Hasonlítsd össze a Nokia újrakiadott legendás mobilját, a 3310 modellt.

Nekem is volt anno, ha leejtettem, csak össze kellett szedni, és ha megvolt minden darabja, összeraktam és működött. Az újat megnéztem én is, de csak egy viccnek tűnt a régi után. Az SE is kb így járt szerintem. Talán ha hamarabb jön pár évvel, vagyobb sikere van.

Aztán ott vannak az eladási statisztikák, ha összeadnánk a gyártók szerint prognosztizált számokat, annyi ember talán nincs is a világon mint amennyi készüléket értékesítenének. Ez is a törvényszerű oka, hogy az eladási grafikonokon már tavaly is lefelé mutattak a görbék az éves összesítésben, ami az ideiben is várható, és szerintem jövőre sem lesz másképpen. A piac felvevőképessége véges.

2020. dec. 18. 00:52
 5/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ez enyhén szólva se megbízható oldal, de ez fordítás.

2020. dec. 18. 00:53
 6/19 anonim ***** válasza:
31%

Ja, és a cikk ilyet is ír: "... ráadásul jó ideje globális trend, hogy egyre nehezebben adhatóak el a hathüvelykesnél kisebb megjelenítőjű mobilok ..."

Inkább egyre nehezebb tepsi méret alatt épkézláb darabot találni, mert a combosabb vasak valahogy elmaradnak a kis méret kategóriában.

A 12 mini esetében is van egy fájó pont, az akku, engem ez azonnal eltántorított attól, hogy valaha is ezt válasszam. Ilyen könnyű melléényúlni a gyártó oldaláról.

Kirakják amijük van és várnak, majd csodálkoznak hogy nem fogy.

Ahelyett, hogy olvasgatnák a fórumokat, visszajelzéseket, értékeléseket.

Hiába tűnik jónak üzleti modell szempontból, ha nem találkozik a valós elvárásokkal.

2020. dec. 18. 01:29
 7/19 Morzsi007 ***** válasza:
72%
Az azért erős, hogy nem fogy, meg nem sikeres. Rengetegen írták már rég különböző videók, tesztek alatt hónapok óta, hogy szeretnének kisebb mobilt. Aki most vett vagy vesz új almás telefont, akivel beszéltem, ismerek, mindegyiknél a 12 Mini jött szóba (4 ember), és nem csak az ára miatt, hanem a mérete miatt is. Én elvileg ma fogom elhozni az enyémet, kezembe fogva a 12 Pro-t meg a Mini-t, hát a kamerájukat már meg sem néztem, mert kezembe fogva a Pro-t már eldőlt, hogy ez nagy nekem. A többi fícsőr már nem is érdekelt. Jelenleg egy 8-ast használok és akuidővel elvagyok, a Mini-é jobb egy kicsit, szóval hagyjuk már ezt az aksi gyengeséget, minden lemerül egyszer, ha kevés vegyél magadnak 5000mAh-s androidost 6,5”-ban azt meg van oldva. Nekem elég, főleg úgy, hogy vezeték nélkül töltöm az irdodában, mikor dolgozom, így sosem merül le a nap végéig.
2020. dec. 18. 07:46
 8/19 anonim ***** válasza:
46%
Ez érdekes.tegnap olvastam hogy jön a MI 11 mini (ez tény.)Mert megirigyelték az iph12 mini sikerét(ez pletyka.)
2020. dec. 18. 09:05
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Mégis mit vártak az Applenél? Kiadják az Iphone SE 2016-ot, aztán 4 évig semmi, aztán 2020-ban kiadják az új Iphone SE 2020-at, erre 2020 végén kiadnak még egy Iphone SE-t (csak más néven). Így nem tud semmi best seller lenni, nincs bejáratott vásárlóközönsége se (mert senki nem tudja, mikor jön új mini Iphone)...
2020. dec. 18. 09:58
 10/19 anonim ***** válasza:
14%

Tehát ha jól értem egy origós cikkből leszűrt információ biztosabbnak tekinthető mint az Apple által összegyűjtött adatok amik alapján úgy döntöttek, hogy dollár10milliókat beleölnek egy 12 mini tervezésébe, gyártásába, stb...

Biztos lehetsz benne hogy nem csinálnák ha nem lenne rajta profit - és innentől kezdve már nem is bukás.

Ne a saját és origós begyöpösödött magyar, savanyújóska szemüvegen keresztül nézd a történetet.... Mondjuk máson keresztül nem tudod, mert egy begyöpösödött, besavanyodott ember vagy aki arra veri hogy kinek mi nem jó.

2020. dec. 18. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!