Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Karácsony után leviszik a...

Karácsony után leviszik a telefonok árát?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2020. dec. 13. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Milyen okból? Karácsony után már nem kell a bevétel a kereskedőknek, úgy gondolod?
2020. dec. 13. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ilyen lekezelően beszélni. Feltettem egy kérdést, bocsánat.
2020. dec. 13. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem, és előtte sem
2020. dec. 13. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy most a drágulások miatt nem fogják, de amúgy kb. az elmúlt 20-25 évben bevett szokás volt a boltoknak ez a taktikája, de nem csak telefonoknál, hanem minden műszaki cikknél és játéknál!

Ilyenkor ajándékba úgyis mindenki karácsony előtt vásárol, addig pedig amennyire lehet, fenntartják az árakat. Karácsony után pedig már úgyis megvannak a kívánt dolgok, mindenki kiköltekezte magát, senki nem vesz semmi ilyesmit, persze hogy akkor vannak hirtelen nagy akciók, leárazások, elvégre a boltosok sem hülyék!

2020. dec. 13. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
NEM . Nem fognak olcsóbbak lenni , mi az anyámért lennének ?
2020. dec. 16. 23:43
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
#5-ös vagyok. Lehet, hogy idén nem is, de előtte igen, Nektek eddig ez az árváltozás sose tűnt fel, de komolyan? 😕
2020. dec. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!