Telekomnál adnak ki SIM kártyát, ha az eredeti nincs meg?
Lefoglalta a rendőrség.
Egyébként, ha 2 hónapig ott áll náluk, akkor szerintetek raknak rá valamit?
Egy alak feljelentett rágalmazásért, mert megírtam a nejének, hogy megcsalja, meg engem zaklatott.
Ha azt mondod hogy elvesztetted, díj ellenében adnak másikat.
A tárgyi bizonyítékot a rendőrség nem szokta visszaadni.
A rágalmazás egy érdekes kategória.
Ha tényleg megcsaló az illető és ezt bizonyítani is tudod, akkor nincs pronléma. Bármilyen más esetben gondban leszel.
Dehogynem adja vissza, mondták, nem tartják meg örökre. Csak már 3 hete várok, pluszban félek, ráraknak valamit.
Hát ennyire életben nem bántam meg semmit (zaklatott, úgy tudtam, privátban a feleségének nem rágalmazás) tudnám bizonyítani, de szerintem ő sem akarja ezt bíróság előtt fejtegetni. Csak durva ezért házkutatást tartani szerintem. Héten anyám felhívatta, azt mondta, megbeszéljük, de eltűnt, gondolom a felesége leállította. Ilyen hülyeséget nem lehettem, hogy a feleségének írogattam.... Az, hogy ő előtte zaklatott, meg vagy 30 emailt írt anyámnak rólam, az nem baj... Én megírtam ezt, ez rágalmazás.... Magyar Rendőrség <3
Nekem is volt hasonló hogy valaki feljelentett, nem volt kihallgatás mert a Budapesti foglalkozott vele, én meg Miskolcon vagyok, hanem küldtek egy ajánlott levelet, benne a kérdésekkel amire választ szeretnének. Le volt írva hogy a vírushelyzetre való tekintettel mellőzik a személyes kihallgatást. Ez még januárban volt. Én leírtam, hogy ha a tag feljelentett rágalmazásért, akkor eltévesztette az ajtót, mert pont fordítva volt a történet.
A kérdések közt szerepelt a telefonszámom, és hogy került hozzám, hogyan fizetem, meg ilyenek, a tulajdonviszony kapcsán, de el nem vették.
Azóta sem hallottam erről semmit.
Nálunk is pont fordítva volt, ő zaklatott, én csak leírtam a feleségének, mit művelt... Mondjuk kb. 10-20 alkalommal megcsengettem....
Hozzám egyik reggel házkutatási paranccsal jöttek a telefonomért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!