Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez eredeti vagy hamisítvány?

Ez eredeti vagy hamisítvány?

Figyelt kérdés

Xperia X F5121-hez kaptam ezt az akkut, mint gyári. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint a gyári, de a logó ott van. Olyan, mintha egy gyári akkuról rátették volna a matricát, majd körberagasztották az egészet cellux-szal. Még az áramköri részek sem úgy néznek ki, mint a gyárin.

Alul belinkeltem egy eredeti gyári akku fotóját, nagyon nem így néz ki az, amit küldtek az Aniteltől.

[link]

2020. nov. 23. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Tuti hamisítvány.
2020. nov. 23. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Hamisítvány.
2020. nov. 23. 09:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Hülyét kapok ezektől a boltoktól, hogy mindig átverik az embert ezekkel a vacakokkal.
2020. nov. 23. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy az.

De attól még lehet jó.

2020. nov. 23. 11:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki, mint egy Sony logós utángyártott.

Az utángyártottakon van a sok XXXXXXXXX, az eredetiken meg számok.

Egyébként a minősége is gatya, 40%-ot esett a töltése üresjáratban.

2020. nov. 23. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Sony válasza: legközelebb vegyem meg az akkut a márkaboltjukban 12.500-ért + beszerelés + szállítás, akkor nem lesz ilyen probléma. Köszi a tanácsot, hasonló sikereket kívánok én is!
2020. nov. 23. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Miután egy éjszaka 70%-ot vesztett a töltöttségéből, elálltam a vásárlástól és visszaküldtem. Az nem derült ki, hogy hamisítvány -e vagy eredeti, esetleg csak a telefon hibás. A kapacitásmérés túl macerás lett volna ilyen apró érintkezőkkel, az appok meg nem érnek semmit.

Mindenesetre műszeres mérés nélkül nem lehet megmondani egy akkuról, hogy tuti, 100% hamisítvány, de még akkor is csak annyi derül ki, hogy az adott akku kapacitása xy.

Isten áldja a 14 napos elállási jogot, így csak egy postaköltséget buktam.

2020. nov. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!