Ez eredeti vagy hamisítvány?
Xperia X F5121-hez kaptam ezt az akkut, mint gyári. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint a gyári, de a logó ott van. Olyan, mintha egy gyári akkuról rátették volna a matricát, majd körberagasztották az egészet cellux-szal. Még az áramköri részek sem úgy néznek ki, mint a gyárin.
Alul belinkeltem egy eredeti gyári akku fotóját, nagyon nem így néz ki az, amit küldtek az Aniteltől.
Biztos, hogy az.
De attól még lehet jó.
Úgy néz ki, mint egy Sony logós utángyártott.
Az utángyártottakon van a sok XXXXXXXXX, az eredetiken meg számok.
Egyébként a minősége is gatya, 40%-ot esett a töltése üresjáratban.
Miután egy éjszaka 70%-ot vesztett a töltöttségéből, elálltam a vásárlástól és visszaküldtem. Az nem derült ki, hogy hamisítvány -e vagy eredeti, esetleg csak a telefon hibás. A kapacitásmérés túl macerás lett volna ilyen apró érintkezőkkel, az appok meg nem érnek semmit.
Mindenesetre műszeres mérés nélkül nem lehet megmondani egy akkuról, hogy tuti, 100% hamisítvány, de még akkor is csak annyi derül ki, hogy az adott akku kapacitása xy.
Isten áldja a 14 napos elállási jogot, így csak egy postaköltséget buktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!