Eredetik az annak árult, de jóval hivatalos ár alatti iphone lighning kábelek és töltők?
Az árukeresőn mar kb. 2000Ft-tól lehet kapni eredetinek nevezett lightning kábeleket, ezek valóban azok lennének ? Valak vásárolt már ilyet ? [link]
Illetve adapterek, itt 3000ft-tól kezdődnek azok, amiket eredetinek írnak. [link]
"hidd el, sokat tudsz ártani a készülékednek egy eredetinek látszóval."
csak kettőt mondjál...
A készüléknek nem sokat árt, ha nagyon gagyi utángyártás, akkor egyáltalán nem fog működni (esetleg csak töltésre, de az sem garantált), ez a legtöbb, ami történhet.
Amúgy a felsorolt termékek lehetnek akár eredetik is, pl. mert a szürkeimportos telefonok/tabletek sokszor jönnek töltő/kábel nélkül, azokat is el kell valahogy sózni a nagyérdeműnek. Az biztos, hogy nem az Apple-től szerzik, mivel ekkora árrés nincs rajta.
Vagy legalábbis nem hozzájuk vándorol a haszon... De a gyártása biztos hogy nem kerül többe mint bármelyik másik kábel esetén.
Egyébként a készüléknek semmi baja nem lehet tőle, szóval én kifejezetten az utángyártott kábelt javaslom, mert az eredeti egy mocsok lehúzás, és semmi más. Én Kínából rendeltem, 2000ft volt a BlitzWolf (ami nem is akar eredetinek látszani Dee..) egy nagyon jó kábel, masszív, erős, meg rendeltem ugreen kábelt is 1500/db ami hasonlít az eredetihez, és egyébként szintén tök jó (mindkettő mind adatátvitel mind töltés szempontjából).
Szóval valószínűleg amúgy nem eredeti a kábel amit 2000Ft-ért adnak, de nyugodtan vegyél jó minőségű másolatot, jobban fogsz vele járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!