Hol lehet OLCSÓN venni iphonet?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem olcsó, csak hol van a legolcsóbb? iphone 8-ra gondoltam2020. dec. 9. 16:19
1/8 anonim válasza:
Blahán a tázsvírektől doboz, papirok meg bármi tartozék nélkül.
2/8 anonim válasza:
Arukereso kiirja neked, hogy hol a legolcsobb. De amugy ne szamits 100 ezres kulonbsegekre, max talan ilyen 20 ezerrel lesz olcsobb.
Vagy marad az, hogy hasznaltan veszel.
3/8 anonim válasza:
Iphone-t miért akarsz ennyire olcsón venni? Iphone-t azért vesznek az emberek, mert sokat AKARNAK költeni valami olyanra, amit olcsóbban is megkapnának ugyanolyan minőségben. Ha nincs annyi pénzed, akkor veszel valami közepes androidos készüléket és annyi.
4/8 anonim válasza:
Megveszed előfizetésre. Mit fukarkodsz?
5/8 anonim válasza:
Nem sokkal drágább nála az új SE (kinézetre ugyanaz, mint a 8), én inkább azt venném a helyedben.
6/8 anonim válasza:
Valóban az árukeresőt érdemes megnézni, azonban javaslom, hogy olyan üzlettől vásárolj, amelynek pozitív visszajelzései vannak, illetve biztosan kapsz számlát.
8/8 anonim válasza:
Használtan is kilehet fogni hibátlan állapotút. Pl nekem facebookon sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!