Csgabor123 kérdése:
Iphone-t szeretnék venni olcsón!?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani jó oldalakat esetleg, ahol vannak olcsón, jó állapotban lévő eladó iphone-nok?2014. júl. 26. 00:18
1/9 anonim válasza:
Az iPhone és az olcsóság kizárja egymást. Ha nincs rá pénzed ne vegyél ilyet.
2/9 A kérdező kommentje:
az olcsó olyan 60.000ft körül :)
2014. júl. 26. 02:15
3/9 anonim válasza:
Próbáld meg a helyi orgazdánál, csak ne csodálkozz, ha nem működik.
4/9 anonim válasza:
Keress az aukciós portálokon, de csak személyesen vedd át, mert most is már a megjelenés előtt kiadták az iPhone 6 másolatát. Sajnos én csak 2 oldalt ismerek, de biztos vagyok benne hogy fognak még írni: olx meg a jofogas
5/9 anonim válasza:
Az ismerősöm el szeretné adni (ha még nem adta el ,olyan 2 hete beszéltem vele utoljára )a 2 hónapos 4s-ét ,amire biztosítás stb is van . Miért ? Egyszerűen ő azon kivételek közé tartozik ,akiknek nem jön be az iPhone ,xperiát szeretne ,mint amilyen korábban volt neki . 60-65000.-ért akarja adni ,t-mobile függő a telefon .
7/9 anonim válasza:
nem mondtad, hogy milyet akarsz, 4S-t simán lehet 60ért venni...nem is rossz, csak oda kell figyelni, milyen hibái lehetnek.
8/9 Nem Tomka válasza:
Telekomnál most .80 000 be kerül a 4s. Azt mindenképp érdemes, de siess vele!!! (Az apple azt 125-ért árulja) szóval ha az jó, vedd meg
9/9 anonim válasza:
60-ért vesz egy 16 gigás függetlent tökéletes külalakkal, aminek ha ESETLEG rossz az akksija, mert más baja nem nagyon szokott lenni, akkor nem akcióban 7990-ért iSamurai-ban kicserélteti, és van egy teljesen újszerű telója, amiben még arra se lesz panasza, hogy csak 1,5 giga szabadhelyel kellene gazdálkodnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!