Viber azt írja ,, a partner nem elérhető" és nem lehet őt hívni,ez mitől lehet?
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a személyes tapasztalataim alapján a viberrel nagyon sok különféle probléma elő tud fordulni. Többek közt az is, amit leírtál, miszerint késve (vagy csak az alkalmazásba belépve, vagy sohasem) érkeznek az értesítések; internetre csatlakozó eszköz esetén is elérhetetlennek tűnik a partner... És van még sok-sok hiba... Sajnos ezek a hibák mindenféle eszközön előfordulhatnak beállításoktól függetlenül (évek óta, javítatlanúl), de mégsem érintenek minden felhasználót, akit viszont igen, azt lehet hogy örökké, de lehet hogy csak pár percig... Ezen hibákat több ismerősöm is emlegeti mai napig is.
A saját személyes tapasztalatom még az átlagos hibáknál is rosszabb volt (egy elküldött üzenetemet olvasottnak jelezte, de valójában a címzett sohasem kapta meg, illetve gyakran nem jelezte az üzeneteket/hívásokat és gyakran elérhetetlennek láttak, pedig online voltam...), így én kénytelen voltam feladni a hibákkal való küzdést már évekkel ezelőtt. Ezt én sem értem, de egyszerűen nem tökéletes a rendszer és pont.
Köszönöm a válaszokat.
Azóta bekapcsoltam,hogy a zárolt képernyőn is mutassa a hívást,mintha jó lenne most. De régen jó volt,szóval nem tudom ez most hogy lehetett kikapcsolva. Biztos igazatok van k@k@ a viber.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!