Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Viber azt írja ,, a partner...

Viber azt írja ,, a partner nem elérhető" és nem lehet őt hívni,ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Anyának nem működik a viber,azt írja ha hívom,hogy a partner nem elérhető. Ő meg későn kapja meg az infót,hogy hívtam. Mi lehet a probléma?

#Viber #Partnernemelérhető
2020. dec. 7. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs internetkapcsolat.
2020. dec. 7. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:
De próbáltuk wifiről is,úgyse ment.
2020. dec. 7. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit elkeseríteni, de a személyes tapasztalataim alapján a viberrel nagyon sok különféle probléma elő tud fordulni. Többek közt az is, amit leírtál, miszerint késve (vagy csak az alkalmazásba belépve, vagy sohasem) érkeznek az értesítések; internetre csatlakozó eszköz esetén is elérhetetlennek tűnik a partner... És van még sok-sok hiba... Sajnos ezek a hibák mindenféle eszközön előfordulhatnak beállításoktól függetlenül (évek óta, javítatlanúl), de mégsem érintenek minden felhasználót, akit viszont igen, azt lehet hogy örökké, de lehet hogy csak pár percig... Ezen hibákat több ismerősöm is emlegeti mai napig is.

A saját személyes tapasztalatom még az átlagos hibáknál is rosszabb volt (egy elküldött üzenetemet olvasottnak jelezte, de valójában a címzett sohasem kapta meg, illetve gyakran nem jelezte az üzeneteket/hívásokat és gyakran elérhetetlennek láttak, pedig online voltam...), így én kénytelen voltam feladni a hibákkal való küzdést már évekkel ezelőtt. Ezt én sem értem, de egyszerűen nem tökéletes a rendszer és pont.

2020. dec. 7. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Én régi,11-es verziójú Vibert használok, azzal nincs gond, viszont a PC-mre feltelepített teljesen szétesett a legutóbbi frissítés után.
2020. dec. 7. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azóta bekapcsoltam,hogy a zárolt képernyőn is mutassa a hívást,mintha jó lenne most. De régen jó volt,szóval nem tudom ez most hogy lehetett kikapcsolva. Biztos igazatok van k@k@ a viber.

2020. dec. 7. 18:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Inkább mondom szedje le a messengert.
2020. dec. 7. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Felteheted a messengert is, csak aztán nehogy összevesszetek ha nem kapsz időben választ, mert az sokszor akkor is elérhetőnek mutatja a másikat, mikor órák óta be sem lépett.
2020. dec. 7. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az még rosszabb.
2020. dec. 8. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!