A barátnőmnek a heti átlagos képernyőideje 10+ óra egy nap szerintetek az sok?
Én amióta bejött az online oktatás alig nyúlok a telefonomhoz, így még a félórát sem éri el a képernyőidőm egy nap sem... 🤣
Ahhoz képest ez bődületesen sok. Meg úgy amúgy is.
Sok, de ha azért ennyi, mert az online oktatás miatt kb egész nap muszáj a képernyő előtt lennie, akkor normális. Azoknak is van ennyi, akik irodai munkában vannak, hiszen 8 órát gép előtt dolgozik, utána meg valószínűleg még vagy telefonozik vagy játszik, híreket olvasgat, filmet, sorozatot néz stb. és máris elég könnyen meg van a 10 óra.
Ha azért ennyi a arátnődnél, mert nem bírja letenni a telefonját és egész nap azzal foglalkozik, akkor az tényleg túl sok, simán lehet függőség is akár.
Nekem is most az online oktatás miatt sok 🤷♀️
Napi 5-7 órám van + van egy rakatnyi házi és projektmunka (amiket nem 1 óra megcsinálni.)
Viszont ha nem az online oktatás miatt ennyi az átlagos képernyőidője, akkor az már baj.
Beszélj vele erről, ha zavar téged, mert 10+ óra az már nagyon nem egészséges.
hú... 10+ az nem sámli.
nekem 4-5 szokott lenni így télen, de még azt is sokallom kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!