Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A barátnőmnek a heti átlagos...

A barátnőmnek a heti átlagos képernyőideje 10+ óra egy nap szerintetek az sok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat használja a telefont a barátnőm, még órák közben is végig irkál. Ekkora képernyőidő mellett kicsit aggódom érte.

2020. dec. 6. 11:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, sok
Nem sok
30 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én amióta bejött az online oktatás alig nyúlok a telefonomhoz, így még a félórát sem éri el a képernyőidőm egy nap sem... 🤣

Ahhoz képest ez bődületesen sok. Meg úgy amúgy is.

2020. dec. 6. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Sok, de ha azért ennyi, mert az online oktatás miatt kb egész nap muszáj a képernyő előtt lennie, akkor normális. Azoknak is van ennyi, akik irodai munkában vannak, hiszen 8 órát gép előtt dolgozik, utána meg valószínűleg még vagy telefonozik vagy játszik, híreket olvasgat, filmet, sorozatot néz stb. és máris elég könnyen meg van a 10 óra.

Ha azért ennyi a arátnődnél, mert nem bírja letenni a telefonját és egész nap azzal foglalkozik, akkor az tényleg túl sok, simán lehet függőség is akár.

2020. dec. 6. 11:16
 3/5 Lena7 válasza:
100%

Nekem is most az online oktatás miatt sok 🤷‍♀️

Napi 5-7 órám van + van egy rakatnyi házi és projektmunka (amiket nem 1 óra megcsinálni.)

Viszont ha nem az online oktatás miatt ennyi az átlagos képernyőidője, akkor az már baj.

Beszélj vele erről, ha zavar téged, mert 10+ óra az már nagyon nem egészséges.

2020. dec. 6. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hú... 10+ az nem sámli.

nekem 4-5 szokott lenni így télen, de még azt is sokallom kicsit.

2020. dec. 6. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2020. dec. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!