A lányom telefonjáról kb. 21 másodperc alatt küldött egy alkalmazás 56 db sms-t. Nem emeltdíjas és eu-n belüli és eu-n kívüli nemzetközi hálózatba is. Valami ötlet?
A Google nem a barátom, bármelyik számot írom be, nincs találat. Hogyan lehetne kinyomozni, hogy melyik alkalmazás volt? Androidos samsung telefon, ha számít. Sem előtte sem azóta nem volt.
Köszi
Én végignézném az összes telepített alkalmazást és amelyek kevéssé ismertek, azok nevére rákeresnék: nem írtak -e róla hasonlókat.
Nem tudom: biztosan létezik olyan alkalmazás, amely rejtőzködve tud feltelepülni és nem jelenik meg a telepítési listában, de - mivel nem vagyok Android felhasználó - ezért nem tudom: nem root-olt telefonon is tud -e ilyen települni.
Nekem csak ezek a tippjeim sajnos, esetleg minden adat lementése és gyári visszaállítás, majd csak a megbízható, sokak által használt alkalmazások visszatelepítése.
Ismeretlen helyről letöltött alkalmazások vannak a készüléken?
Esetleg Viber? Annak pont ilyen botrányai voltak/vannak!
Nézz körül, hogy milyen alkalmazások vannak a telefonon, és ami "nem oda való" azt töröld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!