6-os vagyok. Amiket felsoroltál, azok közül egyiket sem a Xiaomi gyártja, ők csak márkajellel látják el, ha random kínai szemetet veszel, akkor is épp ugyanannyi esélyed lett volna, hogy beválik. A mérleggel viszonr egyértelműen kiderült, hogy de, imádod a márkát, hiszen a 17 kg már durva gyári hiba kategória, egy 1000 Ft-os noname személy mérleg is bőven a 0.1-0.2 kg hibahatáron belül mér, úgyhogy simán azért vettél egy Xiaomit egy nonane kínai termék helyett, mert az van ráírva.
2020. dec. 4. 06:13
12/17 anonim válasza:
9:
Az előző Xiaomi telefonomat konkrétan Indonéziaban gyártották. Már egyre több termék gyártasát viszik Kínánál szegényebb országba...
10:
Feleségemnek volt Lenovo-ja, és amiatt nem vesz soha kínai márkát, hiaba mondom neki, hogy a Xiaomi nem olyan szemét, mint a Lenovo. Lassú volt, megbízhatatlan, a beallírasoknál kiszedett egy rakas lehetőséget a gyártó, a GPS elveszítette a jelet az autóban Ugyanazon összegért Xiaomiból meg használható telefont lehet kapni.
2020. dec. 4. 06:18
13/17 anonim válasza:
Nekem soha nem volt bajom lenovo xiaomi meg igen.
2020. dec. 4. 14:50
14/17 anonim válasza:
Én nem utàlom a Xiaomi-t, csak egész egyszerűen nem fogok több olyan telefont venni. Kettő is volt belőle és mindkettővel csak negatìv tapasztalataim voltak. Inkább vettem egy ismertebb màrkàjút, kicsit drágàbban és nem bántam meg. Ezt a telefont hosszabb ideje hasznàlom, mint amennyit a két Xiaomi-t együttvéve hasznàltam és ezidő alatt is lényegesen kevesebb probléma volt vele, mint azokkal. Akinek tetszik és bevált a Xiaomi, hasznàlja egészséggel, de én a továbbiakban biztos, hogy messzire elkerülöm azt a márkát.
2020. dec. 4. 18:37
15/17 anonim válasza:
Nekem Xiaomi Redmi az ügyestelefonom, cimbora ajánlására döntöttem emellett, ő már nem az elsőt koptatta akkor. Nagyon pöpec cucc, nem bántam meg, hogy hallgattam rá.
2020. dec. 4. 20:02
16/17 Bary56 válasza:
Párom 3 éve én 2 éve használom megelégedéssel a Xiaomi telefonom. Párom 2 éve használ egy Amazfit Bip karórát is. Páromnak most vettem karácsonyra egy újat. Rendszeresen jön rá frissítés. Androidból legalább egy új verzió, a saját kezelő felületéből több is. Most kapok majd egy vezetéknélküli fejhallgatót, de van blutuszos kishangszóróm, golyóstollam is. Elvileg rengeteg mindent gyártanak. TV, porszívó, laptop, stb. Előtte Samsunk telefonom volt. Az okos tévéim eddig Samsungok voltak. Semmit nem csatlakoztathattam hozzá, ami nem Samsung. A 6 éve vásárolton már a YouTube sem megy. Most vettem egy kínai Hisense tévét. Erre tudtam csatlakoztatni, amit a Samsungra nem. Ami nem kínai az hamisítvány! :)
2020. dec. 5. 15:30
17/17 anonim válasza:
Nekem is volt Amazfit Bip-em. Mindenkit lebeszélnék róla. Minden egyes firmware frissítés lutri volt, hogy épp mi ba.szódik el rajta, a telefonos szoftvere kritikán aluli volt, a GPS rendszeresen hülyeségeket mért, a csuklós pulzusmérés használhatatlan volt. Azoknak jó lehet, akik nem sportolnak vele, csak watchface-eket cserélgetnek, és a notification funkciót használják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!