Sok ember miért utálja xiaomit? Szerintem ez nagyon jó va köztetek olyan ismerősőtök aki utálja xiaomit?
Én nem utálom, van több xiaomi cuccom is.
Ezt az utálatot, valszeg Apple, vagy Samsung fanoktól hallottad.
Nekik meg tökmindegy milyen másik márkát mondasz, úgy is lesz@rozzák.
Mit lehet "utálni" egy márkában?
Esetleg, ha egy rivális vállalat tulajdonosa lennék, akkor. Mivel nem vagyok, legfeljebb közömbös lehet.
Nem volt még Xiaomi cuccom, de úgy tudom, kiváló ár/érték arányú termékeik vannak.
Én elégedett vagyok az immár masodik Xiaomi telefonommal, az előzővel is az voltam.
Ellenben minden másért utálom a márkát, mert meglovagolva a telefonokon elért sikereiket, töménytelen mennyiségű ipari hulladékra teszik rá a márkanevüket.
Én nem is utálom nem is imádom.
De xiaomi a porszívó mindkettő, mert ahhoz volt leírás az okos otthonhoz és azzal működik.
Xiaomi a telefonom mert 2 éve ez volt jó áron ami megfelelt nekem.
Xiaomi az uvc wc fertőtlenítő, mert azt a márkát lehetett kapni a többi vacak volt de inkább nem is volt.
Xiaomi a merlegem, mert a Tefal 19 kilót csalt a xiaomi 7e ftert pontos.
Xiaomi itthon a termosztátok, mert ők gyártanak nekem tetszo paperwhite kijelzős BLe temp sensort amihez van rendes szoftver.
Hát ennyi, alapvetően ezen termékek esetében volt hogy nem is volt alternatíva ami tudta volna azt ami kell, megha vergodok a boltban huszezreseket dobálva akkor sem.
Hát így lett pár xiaomi termekem
Rajtam kívül mindenki iPhone-os a családban, én vagyok egyedül Android-párti, viszont márkától független, lényeg hogy ne noname legyen, de azon kívül... Még nem volt soha Xiaomi-m, de szinte csak jókat olvasok róla, leírás alapján pedig kétségtelenül verhetetlen ár-érték arányban vannak, kamerájuk is relatíve jó, a következő telefonom tutira Xiaomi lesz!
Viszont sajnos én is találkoztam itt pár olyan fanatikus emberrel, akiknek nincs is vele tapasztalatuk, csak egyszerűen kijelentik, hogy "ilyen olcsó kínai márkát alapból én se vennék!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!