Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sok ember miért utálja xiaomit...

Sok ember miért utálja xiaomit? Szerintem ez nagyon jó va köztetek olyan ismerősőtök aki utálja xiaomit?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 17:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Én nem utálom, van több xiaomi cuccom is.

Ezt az utálatot, valszeg Apple, vagy Samsung fanoktól hallottad.

Nekik meg tökmindegy milyen másik márkát mondasz, úgy is lesz@rozzák.

2020. dec. 3. 17:15
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Mit lehet "utálni" egy márkában?

Esetleg, ha egy rivális vállalat tulajdonosa lennék, akkor. Mivel nem vagyok, legfeljebb közömbös lehet.

Nem volt még Xiaomi cuccom, de úgy tudom, kiváló ár/érték arányú termékeik vannak.

2020. dec. 3. 17:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy sokan utálják. Inkább nem ismerik.
2020. dec. 3. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert még él a néptudatban, hogy kínai = szar. Szerencsére kezd kikopni ez.
2020. dec. 3. 18:08
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Én sem szeretem,xiaomit telefonokat,sőt az apple termékeket sem.
2020. dec. 3. 18:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elégedett vagyok az immár masodik Xiaomi telefonommal, az előzővel is az voltam.

Ellenben minden másért utálom a márkát, mert meglovagolva a telefonokon elért sikereiket, töménytelen mennyiségű ipari hulladékra teszik rá a márkanevüket.

2020. dec. 3. 19:25
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

Én nem is utálom nem is imádom.

De xiaomi a porszívó mindkettő, mert ahhoz volt leírás az okos otthonhoz és azzal működik.

Xiaomi a telefonom mert 2 éve ez volt jó áron ami megfelelt nekem.

Xiaomi az uvc wc fertőtlenítő, mert azt a márkát lehetett kapni a többi vacak volt de inkább nem is volt.

Xiaomi a merlegem, mert a Tefal 19 kilót csalt a xiaomi 7e ftert pontos.

Xiaomi itthon a termosztátok, mert ők gyártanak nekem tetszo paperwhite kijelzős BLe temp sensort amihez van rendes szoftver.

Hát ennyi, alapvetően ezen termékek esetében volt hogy nem is volt alternatíva ami tudta volna azt ami kell, megha vergodok a boltban huszezreseket dobálva akkor sem.

Hát így lett pár xiaomi termekem

2020. dec. 3. 19:42
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Rajtam kívül mindenki iPhone-os a családban, én vagyok egyedül Android-párti, viszont márkától független, lényeg hogy ne noname legyen, de azon kívül... Még nem volt soha Xiaomi-m, de szinte csak jókat olvasok róla, leírás alapján pedig kétségtelenül verhetetlen ár-érték arányban vannak, kamerájuk is relatíve jó, a következő telefonom tutira Xiaomi lesz!

Viszont sajnos én is találkoztam itt pár olyan fanatikus emberrel, akiknek nincs is vele tapasztalatuk, csak egyszerűen kijelentik, hogy "ilyen olcsó kínai márkát alapból én se vennék!"

2020. dec. 3. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően az gond, hogy mindent Kínában gyártanak már ezért kikerülhetetlen ne kínait vegyen vki , de sokan legalább kínai márkát nem szeretnének. Bár lassan ez is megkerülhetetlen, mert sok hagyományos cégbe szép lassan bevásárolják magukat lásd autóipari változások. Huawei elleni félelmek sem teljesen alaptalanok voltak. Majd mindenki egyénileg eldönti mennyire akarja a Kínai befolyást támogatni.
2020. dec. 4. 05:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Én pl.lenovo-motorola párti vagyok,az előző telefonom Lenovo volt 4 évig szuper társ volt ,az utódja egy Motorola ONE vision telefon,mindenki azzal jön hogy xiaomi milyen jó ár érték arányú telefon ,én nem vetem észre 217 euróba került a telefonom,fiamnak volt xiaomi telefonja 3 év alatt teljesen tönkre ment nem lehetett hallani ha beleszolt a telefonba vagy rosszul,semmi támogatás, frissítés nem jött rá,úgyhogy mikor most lecseréltük akkor nem xiaomi lett az új telefon hanem egy Motorola G8 telefon 200euroért.ere lesz még 2-3 évig támogatás,nagy aksija van .stb.
2020. dec. 4. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!